Jump to content

padde

Medlemmar
  • Inlägg

    16
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av padde

  1. Någon som tänkt köra från Halmstad för att delta i Höstrally Syd Hörby - Höör lördagen den 20/9. Hade kanske varit kul att köra ihop ner?
  2. padde

    Motortyp

    Sorry det är en 96a.
  3. Vissa återförsäljare av mustangdelar vill veta vilken motortyp du har. Enligt dom kan man läsa av det på Chassinumretts 8e bokstav. På min står det F Vad betyder det?. Jag har letat på nätet men hittar inte.
  4. Jag har laddat ner en kopia men skulle vara roligt att ha originalet med. Jag får prova ebay. Tack för tipset.
  5. Någon som vet var man kan få tag på original instruktions och servicebok? Jag har en 96a 4,6L.
  6. En smula avundsjuk blir jag allt. Var på västkusten bor du?
  7. Hej. Jag har äntligen fått den stora äran att få parkera min dröm sedan länge på garageuppfarten. Mustang har länge varit en bil som intresserat mig både design och historiemässigt. Min fru och familj fick mig äntligen att våga köpa min första musse. Det blev kanske inte den som jag helst av allt vill ha. Men budgeten tillät ändå mig att få köpa en 1996 GT 4,6. Den har gått sina tappra 18 000 men efter att jag fått sätta tänderna i den med polerduk och tvättsvamp så blev den otroligt fin och går som en klocka. Den spinner som en katt och ryter som ett lejon. Det ska bli kul att få tips och råd av alla er entusiaster på denna sida. Hoppas att man får möjlighet att åka ut på träffar och se era fina bilar.
  8. Tack för hjälpen. Troligtvis är det någon plåt som sitter lite löst. Jag får fortsätta leta.
  9. Tack för tipsen. Det låter metalliskt som om något sitter löst. Hörs mycket mer när bilen är riktigt varm. Det kan kanske vara något inne i ljuddämparen som skramlar?
  10. Har precis köpt min första mustang vilket länge varit en dröm. Det blev en 96a 4,6L med manuell växellåda. Den både går och låter som den ska förutom ett skrammel som kommer när jag växlar från 1an till 2an på lågt varv. Någon som har något tipps på vad det kan vara?
×
×
  • Create New...