Jump to content

Kefarn

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Kefarn

  1. Det där ser ju onekligen lite stabilare ut.... har du nå fler bilder, sjukt nyfiken?
  2. Hahaha... blir ju galet nervös ibland
  3. Tänkte fråga om det va nån mer som har detta knepiga "problem"? Jo, när jag trycker på & ligger 120km/h & över så får jag tydligen massa vind under huven, speciellt vänster sida i färdriktningen. Huven är stängd, men tycker att den är lite stummare på höger sida när man är framme & rycker, huven i sig linjerar som den ska. Mvh K
  4. Hade bara en liten snabb fundering om det va någon som har modifierat sidospeglarna eller kör alla på originalet eller Agent? Va lite inne på typ modifiera cupspeglar, eller blir de för taniga?
  5. Fan va nice, tacksam för alla svar.... Så länge man man har den där roliga dosan så kan i det stora hela välja filter efter tycke & smak?!? (Nå tips på hur man slutar att planera köp till bilen?)
  6. En kanske lite dum fråga från en som inte är så insatt i ämnet... Surfar runt på en del sidor som innehåller lite julklappar till mig själv, tittat lite närmare på just luftfilter.... Är det någon vänlig själ som skulle vilja förklara för mig skillnaden mellan de alla olika? Vissa är ju med tune, vissa inte, en del olika former samt färger.... Har jag fattat det rätt att man ska ha MED tune sedan är det bara form, stil & märke man man väljer & vrakar mellan?
  7. Absolut, ska försöka lägga lite tid på att få upp nån Det va fasiken den enda ja hitta på bilen, får väl ta nå mer när Agent-speglarna & våren kommer!
  8. Hej hej!! Ken heter jag, bor som sagt i Västerås, köpte min älskling i somras... en blå -05 GT, manuell såklart Planen ligger väl i att läsa & skriva med likasinnade på denna sida/forum!
×
×
  • Create New...