Jump to content

MustangFreak

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

MustangFreak's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Ja detta är bara ett första steg om man inte vill betala för "carfax", sen självklart att man går djupare ifall man inte hittar något på denna sidan som jag lagt ut. Sen är det väl bara det som finns registrerat i USA på denna sidan, och beror väl på om olyckan rapporterats eller inte, har den inte det så står det mest troligt inte med.
  2. Tjena ! Sitter rätt ofta på blocket och tittar på nya mustang bilar som finns till salu, många av de som man kikar på är krockade!, vissa av de är riktigt bra smällda och man undrar vilken stackare som kommer att ha den oturen och köpa denna typ av bil och kommer denna att veta om det? Här lägger jag ut igen en gratis hemsida där ni skriver in VIN nr och får fram om bilen varit smälld, på en hel del av bilarna finns till och med bilder, så man kan se hur bilen varit smälld. 1. Börja med att slå in reg nr på " fråga på annat fordon" transportstyrelsens hemsida. 2. Ta ut " Identifieringsnummer " ( VIN nr) 3. Gå in på " http://www.salvagedb.com/ " under "ENTER VIN YOU CAR" skriver du in VIN nr och klickar på "CHECK IT" Står det inget under infon om bilen så är den förmodligen inte krockad etc. ENJOY!
  3. Tjena Janne H ! Är också intresserad av ditt projekt skulle du kunna skicka ett pm? Tack på förhand !
  4. Tjena ! Ny här på forumet, äger en 2012 Mustang cab V6. Tycker synd om dem som köper en mustang med " salvage/flood etc " titel utan att veta om det. Har en sida för er som inte vill betala för carfax innan ni är 100% säkra på det köpet. På denna sidan står det endast ifall bilen finns registrerad som " Salvage " på vissa bilar som man söker på så finns det ibland bilder på hur bilen såg ut när den t.ex. varit smälld. Det ända ni behöver är att skriva in VIN nr som ni kan få tag på från t.ex. " transportstyrelsen" ifall bilen är registrerad. http://www.salvagedb.com/
×
×
  • Create New...