Jump to content

Hasse W

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

426 profil visningar

Hasse W's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Missljudet ökar i takt vid hastighetsökning men upplever att det inte blir högre ljud. Hörs tydligare vid kurvor åt båda håll. Har inga vibrationer i bilen. Har automatlåda o det har hänt nu då o då att det durrar till i v-lådan när den ska växla upp på jämn gas, om det har med missljudet att göra vet jag inte
  2. Har ett dunkande ljud som kommer bakifrån. Har kollat om det är hjullagren men det verkar vara ok då jag inte kan känna att nåt glapp men däremot så finns det ett visst glapp längs med axeln alltså när jag rycker in o utåt,har för mig att det ska vara ett visst glapp där. Har även kollat det bakre knutkorset men det verkar också vara ok. Är det någon som har nån idé vad det kan vara eller har haft samma problem.
  3. Ja det kan kanske vara så! Fick slanga ur ca: 25 liter ur tanken innan jag sänkte ner tanken, tycker väl att det borde räcka under vintervilan. Det kan också vara så att den hade gjort efter 15 år. Hur som helst så är jag glad att problemet är löst nu.
  4. Sådär ja! Nu äntligen så är hästen ute på grönbete igen. Fick byta motorn till bränslepumpen,en hel del jobb med att ta ner tanken. Har även varit och besiktat mussen idag med rent papper. Hoppas nu på fin sommar så han får vara ute med cabben nere hela dagarna.
  5. Du har helt rätt! Självklart så menade jag inertia switchen, kom bara inte på vad den kallades,så rätt ska vara rätt
  6. Hej! Problemet till han inte ville starta verkar vara att bränslepumpen har gjort sitt, har monterat ner tanken och har beställt en pump ifrån USA som inte har kommit ännu,så jag vet inte med 100% ännu förän jag har bytt den. Har kollat efter alla olika orsaker till problemet så jag skulle bli mycket förvånad om det inte är pumpen. Om det är startproblemet till din Musse vet jag inte så kolla om det finns tryck till ventilen som sitter i motorrummet (ser ut som en däckventil). Det finns en automatsäkring i skuffen, kolla spänningen till pumpen,som du förstår så kan det vad som helst så det är bara att börja leta. Hoppas att det löser sig.
  7. Tack! Precis vad jag sökte efter. Bara att sätta igång att skruva då.
  8. Har kollat ventilen och det visar inget tryck alls, så det verkar tyvärr vara pumpen. Skulle vara bra att få veta hur man lättast får ner tanken för pumpbytet. Nån som har några bra idéer?
  9. Kollade återställningsknappen och den har inte löst ur (sitter förövrigt på den vänster sida vid baklyset i skuffen).Så det lutar åt att det är pumpen som är problemet. Det innebär väl att tanken måste monteras ner för att komma åt pumpen?.Nån som vet vad jag bör tänka på innan jag börjar då jag inte har nån erfarenhet av det. angående pumpen, vad kan man hitta en sån utan att det kostar skjortan?
  10. Ok! Ska kolla när jag kommer hem. Det skulle vara kanon om det löste problemet,annars så är det nog bara att försöka att byta pumpen. Den sitter i tanken så det är inget roligt jobb + att pumpen är inte gratis precis. Hör av mej när jag vet mer!
  11. Börjar bli trött på min Muuse nu (GT cab V8 -00). Den funkade hur bra som helst innan den ställdes av för vinterförvaring,nu vill han inte starta.Har kollat stiften ok,kablar ok,batteri ok,bränslefilter bytt, luftfilter rengjort. Har använt startgas och då hoppar motorn igång men går väldigt illa på tomgång och så fort jag gasar på lite så dör han och går inte att starta utan startgas.Börjar tro att det är bränslepumpen som börjar ge upp,nån som vet eller har haft liknade problem?
×
×
  • Create New...