Jump to content

SuKraMzE

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av SuKraMzE

  1. Tack för inputen! Då kör jag på det ist ☺
  2. tack ricksson ska kolla först om det funkar med spraylim som nellan sa :)!
  3. Hejsan har hänt ngt tråkigt, nämligen att dörrsidan (tyget) har släppt se bild. Andra som råkat ut för samma sak? Tips på hur jag fixar det/någon som kan hjälpa mig. Mvh Markus
  4. Köpte min första mustang för 2år sedan, jag läste runt på google en massa för info osv. Kollade sedan blocket och beställde carfax 10packet så man kunde skumma igenom dom olika bilarna som var av intresse. Hittade tillslut en automat som gått 6000mil 1 ägare tagit in den via exclusive cars. Enda noteringen var att den blivit påkörd i USA vilket resulterat i höger framskärm bucklad. Men det tog tid att hitta den "rätta" så det är bara hålla ögonen öppna man hittar det man söker för eller senare :)
  5. Hittade tillslut ett par som inte kosta skjortan att frakta blir spännande att se hur det blir! :) tack för hjälpen
  6. Hejsan alla, nu är det så att höger helljus fått för sig att sluta funka, och eftersom jag redan innan tänkt byta till bättre lampor då dessa blå/vita knappt lyser på kvällarna. Vad är det för sockel på lampan som styr hel/halv ljus och vart kan jag få tag på några bra som lyser vettigt iaf, just nu slår min ruttna gamla 940 halvljus mustangens och det känns ju lite fel haha :) Osäker då det finns alltid med olika sorter när man söker.
  7. Har en 06 automat, tycker det är helt okej vrid i den dock ej orginal men inte mycket gjort heller. *BBK Shorty headers (ceramic coating) *Ford Racing Axle Back avgassystem *K&N Luftfilter kit Typhoon *SCT Xcalibrator III inkl custome tune. *Air shaker direkt till K&N
  8. Hårtork/varmluftspistol fisklina så blir de inga "bänd" skador på lack. sen bara göra rent :)
  9. Har ett Ford Racing Axle Back avgassystem sitter på min med korta headers låter för jäkla gott Längtar till bättre väder nu:cool:
  10. Tja alla glada , Markus heter jag kommer från en liten håla som heter Kungsör ligger i Västmanland. Som pojke älska jag mustanger det va den ultimata bilen att en dag äga! Då min far ägt en 69 mach1. Slog på stort i våras och köpte en Mustang GT som är omgjorde till en BOSS. Har varit både i Askersund och powermeet i sommar och sett grymt fina mustanger. Ser fram imot nästa år!
  11. Hejsan http://grufmanbil.se/ har mycket delar till bilen där hittar du nog det mesta Mvh Markus
×
×
  • Create New...