Jump to content

NIB666

Medlemmar
  • Inlägg

    32
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av NIB666

  1. Jag kommer lägga ut den med prisidè 80000:-
  2. Ungefär vad jag har tänkt på, runt 80000kr .
  3. Hej, jag ska sätta ut min 07 V6 Sedan för försäljning men är lite osäker på vad jag ska begära. Grejen är att lacken är rätt kass på sina ställen, fått 3 stycken parkeringsskador (lättare skav + lång lite djupare repa på passagerar sidan) har även en buckla på höger backskärm. Den har inte Clean carfax (passagerardörren är utbytt o där har tyget på insidan börjat släppa) den har däremot rullat i Sverige problemfritt sen 2008 o jag har inte haft ett enda problem med den sen jag köpte den 2015 förutom att jag bytt ett hjullager. Den har ett Magnaflow system + öppet luftfilter, rullat snart 12000 mil. Jag skulle uppmana köparen att lacka om bilen o därför kommer jag inte begära marknadspris men vill heller inte sälja för billigt.
  4. Min bil hade inte rent carfax men jag gick på antal år rullande i trafik här i Sverige. Min är en 07 importerad 08 till Sverige inget öststats land inblandad och det har aldrig varit några problem.
  5. Såg nu när jag gick in i appen mina fordon att årsskatten är 2648 kronor, om jag ställer på den nu skulle det kosta 1986 o det är väl skatten fram tom oktober då min skatteperiod börjar ?
  6. Jasså ! Borde inte TS kunna korrigera det då baserat på besiktningspapprena då ? Vad borde skatten ligga på ungefär ?
  7. Börjar bli lite nojig nu angående att alla säger att man skulle göra oljebyte INNAN avställning, när jag ringde Ford verkstan innan avställning o skulle boka service avrådde dom mig o sa att oljan är så bra nuförtiden så det är inga problem att låta bilen stå med gammal olja. Byt när du ställer på bilen sa dom.
  8. Jag har oförändrad 3154 2008 v6 coupe
  9. Såg att jag har 2 recalls, gäller dom även i Sverige ? 1 är från 2008 o 1 från 2014
  10. Fällor är ju skit att använda, då måste man ju ut o tömma dom med jämna mellanrum. Min bil kommer tyvärr stå ett antal mil hemifrån ! Har hört om någon manick man sätter i eluttaget i väggen som sänder ut ett ljud som inte möss tycker om, får testa det o även lägga ut enris.
  11. Hur skyddar man bilen mot möss? har hört om enris i o runt bilen.
  12. Ursäkta mig för min okunnighet men hur kommer jag åt gummitutorna utan att ta bort plasten då ?
  13. Får fan inte loss skruvhelveterna grrrrrrrrrr vill/vågar inte bända runt plasten någon som har ett tips ?
  14. Jag har magnaflow på min 2007 V6, låter riktigt gött när man drar på (mycket likt en riktig V8 men det är rätt så mycket ljud i kupén även på lägre varv.
  15. Inga problem när jag väl fick tipset om typ 20 över, jag tankar iofs alltid på Statoil mackar.
  16. Jag menade 1600:- för huben enligt videon så bör väl inte en riktig verkstad behöva så lång tid på sig ? eller ?
  17. Så det är enkelt att byta ? Verkstaden hade inte den mekanikern inne när jag var där o kollade upp, så dom visste inte tidsåtgången utan skulle återkomma, jag ger iallafall 1600:- för hjullagret.
  18. "domen" var ett kasst hjullager fram bara att pröjsa o vara glad kunde ju varit värre.
  19. Var ute nu med en jobbarpolare som är lite inne på bilmek o körde lite, han upplevde det som att det var ett hjullager som spökade. Kan kanske hålla med för när jag svängde vänster utan att bromsa in så antingen minskade ljudet eller så försvann det helt.
  20. Ok, tack. Nu känns det rätt bra med att man har begagnat bilförsäkring via blocket, har bokat tid på verkstad. Btw, det lät lika dant när jag körde manuellt testade dock inte o lägga i neutral o rulla.
  21. Tack för svaren, ska testa att köra manuellt. Detta är min första kärra med automat så jag måste kanske ställa en dum fråga, kan jag lägga i neutral när jag kör typ i 60 kmh ?
  22. Man kanske blir lurad varifrån ljudet kommer oxå, kan det inte eventuellt vara från lådan i stället?
×
×
  • Create New...