Jump to content

ardalan

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

ardalan's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. ringer man honom så är han helt öppen med att den är smälld, men jag vill ju veta hur. De intressanta är om någon här skulle köpa en bil från Andtfolk eller köpa en bil som någon privatperson har köpt av dom.
  2. Har en bekant som köpte sin Mustang -12 GT från Andtfolks Bil AB förra året och han är nöjd med den. Men tydligen så köper den gubben krockade Mustanger från USA, renoverar och sedan säljer. min erfarenhet av jänkarbilar är att majoriteten verkar fan va krockade eller något. Vad gör man, ska man köpa en bil från Andtfolks bil? hur enkelt blir de att sälja den sen? och, vad händer om man råkar krocka med den igen? lite såna frågor har jag. någon som har erfarenhet av dom? http://www.andtfolks.com
  3. Anders, ja nu efterhand förstod jag att den inte följer med bilen. Men krängningshammaren kan man ju se ovanifrån också Ja får tacka för hjälpen, jag letar vidare. nu är jag inne på en Camaro som är till försäljning.
  4. Det var jag som va helt ute, jag tänkte på Fjäderbenstag. Visar sig nu att den inte hänger med per default på alla mustanger. du behöver nog ha GT Premium paketet eller liknande för att den ska finnas. dvs, ser man en mustang utan Fjäderbenstagen så behöver inte de betyda att den har krockat. aja jag har en ny mustang i siktet. en GT 2011 som gått 4500mil för 250k
  5. kan ju säga att min förra bil blev stulen på verkstan, Försäkringen löste ut den och jag fick även 20% mer än vad jag betalade för den också. gick ju bra de där vet dock inte vad som hände med förra bilen, den är nog i öststaterna Men, att de ska va så svårt att köpa en jänkare, ja har hållit på i över en månad nu o de enda jag har att visa är att jag blivit jäkligt bra på kolla upp info om bilarna och ställa rätta frågor.
  6. För varför ska alla stater följa samma regler.
  7. ok, jävlar, den sidan kommer jag att spara www.s2cars.com jag har ju gjort en del förforskningar och kollat på många recensioner på Mustanger, Challengers och Camaroes. Men som jag förstår så är följer inte Krängningshämmaren med per default. Fast de va ju det som behövdes för att jag skulle rota runt lite mer. Carfaxen på den här bilen saknades, det sa säljaren själv också. anledningen var att den var så pass ny importerad. Men jag fick tag på USA-carfaxen genom att slå upp VIN numret på DMV(Departement of Motor and Veichles) i USA. Men som ni ser så är det mer än bara "Kofångaren" som är bytt på bilen, de var det säljaren sa. hela framdelen ser ut att vara komprimerad, jag skulle inte vilja köra runt i den bilen och krocka in i något. men nej, med blotta ögat såg man INGET fel. När jag körde bilen verkade inget fel heller. min fråga är, är majoriteten av Mustangerna i Sverige krockade i USA och skickade till oss? har pratat med en gubbe som äger en bilfirma i Fagersta, han specialiserar sig på att köra krockade mustanger från USA och reparerar dom här. enligt honom så får en bil som är krockad i USA inte köras där efter reparation.
  8. Bilfirman i Sthlm,Vasagatan http://www.blocket.se/stockholm/Ford_Mustang_5_0_GT_PREMIUM_AUTOMAT_61244636.htm?sa=1 kollade upp VIN numret och fick en carfax rapport, som jag trodde, den är krockad i USA. även airbagen utvecklades. Bilfirman sa "påbackad i fronten"... ja men vafan då går väl inte airbagen igång. hur snabbt körde den bilen? aja, jag ringde dom och sa att jag inte var intresserad. får leta vidare
  9. Nu har ja VIN-numret, vet någon vart man kan söka upp info om man har de? sen fick jag också reda på att bilfirman har importerat den och dom har inte fått carfaxen ännu, den blev registrerad den 22a juni i år. så det förklarar den biten. 1zvbp8cf0c5278355
  10. Ringde Trafikverket och bilen har inte ställts på i sverige tidigare, men han såg inte när den importerades. jag får ringa bilfirman och få VIN-numret. tack men är det korrekt att alla Mustanger ska ha Front Sway bar?
  11. Hej håller på och kollar på en Mustang GT 2012 som saknar krängningshammare fram (swaybar), dvs den som är ovanför motorn. Har hört från en bekant som köpte sin mustang av en handlare i Fagersta att Mustanger som saknar den har troligen varit med om en olycka. stämmer detta? sen saknar bilen carfax, dvs söker jag på regplåten så kommer jag fram till Baotian och inte en Mustang. men på trafikverket så ser det korrekt ut.
×
×
  • Create New...