Jump to content

Tubbe

Medlemmar
  • Inlägg

    28
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    2

Inlägg postat av Tubbe

  1. On 2016-11-18 at 14:53, corvette said:

    Du får ingen förlängd garanti, max 5år, om du inte servar på utvalda Ford verkstäder!

    Ok. Har du någon koll var det framgår? Har letat runt lite med hittar inget på svart och vitt...

  2. Någon som har koll på om det finns speciella regler avseende vem som får utföra oljebytet/servicen? Det vill säga, måste verkstaden vara en "certifierad" verkstad eller går det bra med vilken verkstad som helst? Tänker lite på det här med garantier och sådant.

  3. On 2016-04-13 at 22:01, Xoggy said:

    Det var ett högt pris för vinterhjulen, Jag får ge 22000 för Orginal 19" fälgar med Nokian Hakkapeliitta R till min GT FB -16 vilket jag tyckte var överkommligt.

     

    //Ola

    Var fick du tag på dem?

  4. Någon får gärna rätta mig om jag har fel men vad jag har lyckats ta reda på så verkar det som man måste köra med minst 19" fälgar. Detta då bromsarna (Brembo) är så pass stora så de helt enkelt inte får plats om man kör med mindre fälgar. Men som sagt, jag kan ha fel så insatta personer får gärna rätta mig. För information så söker även jag efter passande fälgar och däck för vinterbruk.

  5. Jag beställde min i mitten på augusti och fick följande mail från Torbjörn på Bil Månsson i Halmstad den 16 december.

     

    Hej

    Här kommer en statusrapport  på nya bilen.

    Planerad av fabrik och beräknas komma till oss i början av April.

     

    En God Jul & Gott Nytt År! Önskar vi på bil Månsson

  6. Jag var också och hälsade på Torbjörn i Halmstad i mitten av augusti i år och provkörde. Blev naturligtvis såld direkt och beställde en 2016 V8 Fastback med alla klockor och visslor. Enligt honom så ska leverans ske under mars/april nästa år. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge.

×
×
  • Create New...