Jump to content

Tubbe

Medlemmar
  • Inlägg

    28
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    2

Tubbe last won the day on 16 juli 2016

Tubbe had the most liked content!

About Tubbe

  • Födelsedag 1973-06-12

Medlemsinformation

  • Stad
    Malmö
  • Yrke
    Konsult
  • Intressen
    Fotboll, Mustang, Datorer

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tubbe's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

20

Omdömespoäng

  1. Någon som har försökt sig på vad som görs i nedan video? Det verkar som det räcker med att byta ut media hubben och uppgradera mjukvaran. https://www.youtube.com/watch?v=PbZg-YzbUJQ
  2. Ok. Har du någon koll var det framgår? Har letat runt lite med hittar inget på svart och vitt...
  3. Någon som har koll på om det finns speciella regler avseende vem som får utföra oljebytet/servicen? Det vill säga, måste verkstaden vara en "certifierad" verkstad eller går det bra med vilken verkstad som helst? Tänker lite på det här med garantier och sådant.
  4. Tubbe

    Vibrationer

    Inga vibrationer i min GT 2016 automat FB heller (170 mil körda).
  5. Tänkte bara kolla med er om någon saknar en täckande plastbit ovan vänster bakljus. Lite svårt att förklara men nedan länk bör bringa klarhet. https://goo.gl/photos/8pPgtDjMjxen4jCA7 Jag vet, det är en detalj och man ser bara det när bakluckan är öppen men ändå. Det är ju min pärla vi pratar om här. Funderar på att kontakta Torbjörn på BilMånsson i Halmstad och se om han kan fixa det. Vad tror ni?
  6. Hämtade ut min pärla igår. Trots högt uppskruvade förväntningar så överträffades de med råge. Vilken bil! Vilket drag! Fantastiskt!
  7. Tubbe

    GT 2016

  8. För information så har jag nu fått besked när jag kan hämta upp min pärla. Måndagen den 9 maj är det dags vilket innebär att jag har fått vänta i nästan 9 månader. Påminner om en annan väntetid... Hmm... :)
  9. Gratulerar! Väntar fortfarande på besked från Torbjörn när min bil levereras. Preliminärt var satt till den 16 april. Det är ju snart dags... :)
  10. Tubbe

    USA 2014

  11. Grufman Bil har en fälg som passar, AMR Black Wheel 19x8.5. http://grufmanbil.se/produkt/8709/?in=356 Om det är en bra fälg låter jag vara osagt. Sedan är det ju inte samma bredd som original men det kanske ändå är vettigt att ha smalare vintersulor?
  12. Någon får gärna rätta mig om jag har fel men vad jag har lyckats ta reda på så verkar det som man måste köra med minst 19" fälgar. Detta då bromsarna (Brembo) är så pass stora så de helt enkelt inte får plats om man kör med mindre fälgar. Men som sagt, jag kan ha fel så insatta personer får gärna rätta mig. För information så söker även jag efter passande fälgar och däck för vinterbruk.
  13. Jag beställde min i mitten på augusti och fick följande mail från Torbjörn på Bil Månsson i Halmstad den 16 december. Hej Här kommer en statusrapport på nya bilen. Planerad av fabrik och beräknas komma till oss i början av April. En God Jul & Gott Nytt År! Önskar vi på bil Månsson
×
×
  • Create New...