Jump to content

LinusHagander

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av LinusHagander

  1. Hej! Dags att rusta upp bilen lite till, är inne på att slänga in en kompressor men vet inte vad folk har fått betalat för det? Har fått pris på 3 olika kompressorkit från ett företag, men jag tycker själv det låter väldigt dyrt? Roush Kompressorkit 550 hkr ca 70000 kr + moms + frakt Edelbrock Kompressorkit 466 hkr 60000 kr + moms + frakt Whipple Kompressorkit 550 hkr 60000 kr + moms + frakt Utöver detta tillkommer även montering. Som sagt tycker jag detta låter väldigt dyrt, borde väl gå att beställa själv från USA (kanske till och med Sverige) rätt mycket billigare? Kanske finns det till och med någon där ute som säljer en begagnad? Allt ni kan komma med är till stor hjälp!
  2. Nae nu känner jag mig larvig.. Får dra en sväng imorgon igen då
  3. Aha för mitt var på en slingrig grusväg nämligen
  4. Jag ville pressa motorn lite häromdagen. Kom upp i 220-230 sen blev jag tvungen att släppa av då det blev alldeles för "slängigt" som du säger. Så kände jag verkligen inte i min förra bil, en Focus ST. Självklart gjorde jag de på bana
  5. Tja! Köpte en Mustang -07 för någon månad sen och har lite delar jag skulle vilja byta ut. Funderar på att slänga in ett nytt Ford Racing Intake Manifold och även ett par Hot Rod Kamaxlar men vet inte vart jag ska vända mig. Det ända företaget jag kan hitta är NoFear men har inte fått svar på över en vecka nu. Tror ni det kanske bara går att höra med en lokal bilmek om dom kan göra jobbet? Delar beställer jag själv, om nu inte företaget skulle kunna göra det. Bor i Norrköping. Tack på förhand!
×
×
  • Create New...