Jump to content

Tor

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About Tor

  • Födelsedag 1966-07-25

Medlemsinformation

  • Stad
    Göteborg

Tor's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Nu har rätt i det ni skriver... men kärleken är blind ibland... Jag får vänta på att rätt Musse dyker upp på marknaden här i Sverige. Ska spana nu nästa helg på Kinnekulle! Kanske lämnar jag ett bud på någons ögonsten där! Vi ses!
  2. Vad jag har läst verkar det som de minskar ner volymen på BENSIN-tanken? för gastanken... men det är bra att veta för där är ingen bild på bagaget i beskrivningen. Tack Tbird!
  3. Förlåt... Bensin var det visst??
  4. Tack för ditt svar Per! Jo, jag har förstått att gasen aldrig kommer slå i Sverige... Jag är ingen mekaniker och du har nog rätt i att de kommer bli svårt med service och reparationer... Har inte tänkt på det. Bilen är inget särskilt egentligen... En vanliga V6:a cabriolet från 2011. Men för mig är Mustangen främs en bil att bara glida runt i. Känslan är det viktigaste med Mustang. Denna bil har det utseende och de tillbehör jag vill se på en Mustang. Jag bryr mig inte så mycket om vad som finns under huven utan vill ha en vacker Pony på parkeringen som gör mig glad varje gång jag ser den. Jag bevakar annonser dagligen. Denna bil är rätt för mig för ett överkomligt pris. Jag funderar på att köpa trots att det är en diesel/gas-hybrid. Inte på grund av.
  5. Hej? Jag har förälskat mig i en bil jag funnit på nätet och vill bara ha! Den finns i Tyskland och "it tix all the boxes". Problemet är bara att den är ombyggd till en gashyprid... den går på disel och LPG, vilket jag förstått är någon form av gasol och kallas motorgas i Sverige. Det finns tydligen väldigt få tankställen i Sverige. Man kan tydligen köra på bara disel men den har troligen en "krympt" tank. Så inte så lång räckvidd. Jag förstår att andrahandsvärdet krymper... men jag kommer antagligen ha den länge så det spelar mindre roll. Någon som har några tips, idéer eller kunskap? Blir det problem vid omregistrering tillexempel? Tacksam för svar!
×
×
  • Create New...