Jump to content

Monticello

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

Monticello last won the day on 25 maj 2016

Monticello had the most liked content!

1 Följare

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Monticello's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

14

Omdömespoäng

  1. Ja det är inte enkelt att välja. Jag vill inte ha rasp, vasst ljud och letade en hel del. Ljudklippen man hittar på nätet är oftast missvisande. Systemet jag har är ett tre tum axleback med fyra tum slutrör. Riktigt skönt dovt muller. Vill inte heller att systemet låter för mycket.
  2. På Europamodellen finns det inga lampor monterade där om jag inte har fel Skickat från min SM-G900F via Tapatalk
  3. Har monterat ett Steeda axle back system. Låter lite mulligare nu [emoji3]
  4. Hej, automatlådan ger lite lägre bränsleförbrukning än manuell. På youtube finns det många tester där de flesta tycker att manuell är det rätta valet för att få rätt körglädje. Jag kör manuell och den är riktigt tätstegat, väldigt bra. Sedan är det nog mest tycke och smak vad man vill ha.
  5. Upplands motor kom in sist som återförsäljare av Mustangen. Dom var smarta nog att beställa hem ett gäng eccoboost och GT i olika färger utan kundkontrakt. Som tur var för min del så var det denna modell (finns andra färger som jag skulle kunna tänka mig) som jag ville ha.
  6. Priset har gått upp med 25000 sek om du beställer nu. Men du får 5 års nybilsgaranti på kommande bilar. 2 års nybilsgaranti är det på dagens mussar men man kan tydligen förlänga 3 år till en kostnad av 7500 sek
  7. Beställde en Fastback GT, färg DIB den 8/7. Leverans sker på fredag
  8. Runt 270 beställda/sålda M6G I Sverige i år hörde jag av en Ford säljare i förra veckan. Alla dessa levereras säkert inte i år. Fick även höra att Sverige endast tilldelas 117 st nästa år. Det är en strykande åtgång varför Ford delar ut kvoter per land.
×
×
  • Create New...