Jump to content

Jovall

Klubbmedlem
  • Inlägg

    12
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Jovall

  1. Hej Farmer jo jag fick byta generator den gamla hade gett upp.Jag beställde på eBay
  2. ja jag misstänkte att den inte laddar ska plocka ur generatorn idag och kolla alla anslutningar. sen är det väl bara att beställa en ny på eBay. Tack för svaren och tipsen.
  3. Jag har mätt på batteriet och jag har 12 volt inte mer
  4. glömde säga att bilen är mustang gt 2006 cab
  5. Hej jag undrar om man kan felsöka laddnings systemet var ute i dag och då började batterilampan lysa och texten check charging system upp på displayen. Jag har inga felkoder hur kollar man vad som är fel generatorn eller någon box kanske tacksam för tips.
  6. tackar men jag har fått tag i DOT3 så det får det bli.
  7. Hej jag fick nedslag på besiktningen dom tyckte att bromsvätskan var för gammal ,lite grumlig är den men inte mycket. Nu till frågan det står att det ska vara DOT 3 på locket till bromsvätskan men jag har för mej att DOT 4 är blandbar med DOT 3 vad är det som gäller?
  8. Hej .jag har ett fel på vänster fönsterhiss när man öppnar dörren inifrån ska ju rutan gå ned en bit och det gör den men när man gått ur bilen och stänger dörren går inte rutan upp i gummilisten igen,knappen fungerar inte heller automatiskt ned eller upp igen har jag märkt.bilen är en mustang GT cab 2006.någon som har förslag på åtgärd /felsökning
  9. Tack för tipset jag får kolla där.
  10. Hej.Jag undrar om någon har rostskador på förstyvningsbalkarna som går ifrån reservhjulsbaljan och ut mot sparklådorna bilen är en GT cab 2006.var kan man få tag i nya dom sitter skruvade fast så det är nog inte så svårt att byta.
  11. Hej.Jag är nybliven ägare av en Mustang gt cab Redfire röd 2006. Kul att vara med i klubben.
×
×
  • Create New...