Jump to content

Urban GT

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Kalmar
  • Yrke
    Teamledare
  • Intressen
    Bilar och MC

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Urban GT's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

1

Omdömespoäng

  1. Problemet löst. Köpte en felkods läsare "Elm wifi" på Clas olsson där stog det "missfire cyl 8". En ny tändspole sen funkade det fint.
  2. Någon som vet varför min gt -07 (v8) misständer? Vid normal körning utan hög belastning går den bra, så fort man gasar på så börjar den misstända vid belastning, men vid högt varvtal så försvinner det. Kan det behövas byta tändstift eller någon tändspole?? Tacksam för alla tips.
  3. Den blåa remotesladden med kabelsko, är tanken till att koppla in ett slutsteg till baslåda i bagagen.
  4. Det här blev resultatet, hoppas det funkar. Ser ni något som ser konstigt ut, skriv gärna då. mvh Urban
  5. Vad jag förstår så ska båda vit/blåa lödas på output. På input så skall remotesladden från stereon lödas på. Antar att det skall lödas en jordkabel På mitten benet på spänningsregulatorn, vart skall jorden sitta sedan?? Tack på Förhand Urban
  6. Ok. Ska beställa det där kablaget från Brl mitt kablage har inga iso-kontakter. Jag fick med detta motstånd i kittet jag köpte. Vart någonstans skall man monteta detta motstånd och hur? Har läst på något forum att det skall vara skilnad att koppla in eftetmarknads stereo i årsmodell 2007 och framåt. Tack på förhand?
  7. Har ett problem jag inte kan lösa, och hoppas att någon kan hjälpa mig med detta. Gäller en Mustang GT 2007. Jag har demonterat Shaker 500 och monterat dit ramen till 2-din stereon. Jag beställde ett kit med ram och kablage på nätet. Kablaget passar i bilen men i andra änden är det bara sladdar. Behöver hjälp med att veta hur man kopplar in stereon med kablage? Har även läst att man skall dra ner volten från Stereon till 5v med ett motstånd? Passar BRL`s kablage rakt över om man köper ett sådant? Någon som kopplat detta, skulle ödmjukast behöva hjälp med detta. Mvh Urban
×
×
  • Create New...