Jump to content

Goose

Medlemmar
  • Inlägg

    15
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Lund
  • Yrke
    IT
  • Intressen
    Lite av varje

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Goose's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done

Recent Badges

0

Omdömespoäng

  1. Tjenare. Tog ut bilen från vinterförvaring som så många gånger förut. Denna gången har jag två problem som jag inte upplevt tidigare. 1. Jag hör ett distinkt väsande ljud vid inbromsning. Bilen bromsar som vanligt dock och drar inte åt sidorna eller liknande. Detta ljudet uppfattar jag endast när rutorna är nere. 2. Vid lägre hastigheter så hörs ett skrapande rytmsikt ljud från utsidan. Det låter som att något ligger emot. Vid tomgång på uppfarten låter och går bilen som den ska. Detta ljudet uppfattar jag endast när rutorna är nere. Tips och förslag mottages hjärtligen!
  2. Tack för tipset, har dock tyvärr ingen mätare. Provade att ladda batteriet över natten och då var den väldigt pigg igen. Börjar nästan tro att någon ligger och tullar på batteriet.
  3. Hej! Min 2012 GT (5600 mil) har blivit trögstartad. När jag vrider om tändningen så tar det 2-3 sekunder innan motorn går igång. Man hör hur den kämpar sig igång vilket jag inte hade innan då den startade på ett kick. Behöver förslag på åtgärder. Batteriet är bytt för 1 1/2 år sedan. Tack på förhand.
  4. Har också en 2012:a. Eftersom fronten är något spetsig så satte jag skylten på förarsidan med dubbelhäftande tejp som Corvette föreslog. Har fungerat bra men tänk bara på att byta tejpen en gång per år eftersom det kan släppa lite.
  5. Problemet var inte att det fanns en lampa utan att det lös rött. Behöver ingen lampa alls men har du en får den inte vara röd. Jag har inte hittat något på forumet som indikerar att andra haft detta problemet på sin besiktning, kanske bara hade oflyt? Jag är mest nöjd att mina Flowmasters gick igenom :)
  6. Mustang GT 2012 5.0 V8 Manuell KOLDIOXIDUTSLÄPP BLANDAD KÖRNING BERÄKNAD, CO2 245 G/KM. Årsskatt: 3308 kr
  7. De röda ljusen bak på sidan, tydligen fick man inte ha dem längre. Var ingen stor grej att fixa men sura pengar att behöva besiktiga om.
  8. För mig gjorde startkablar inte ett jota. Lika bra att investera i en laddare så slipper du återupprepa detta kommande år. Lät den stå över natten. Tyvärr klagade besiktningsmannen både på det ena och det andra. Firman hade tydligen varit på kurs dagen innan och fått nya riktlinjer...
  9. Tack för hjälpen. Åkte och fixade en laddare och den fick stå över natten. Nu startar den alldeles som den ska.
  10. Hej, Har regbesiktning på torsdag morgon för min 2012 GT. Idag när jag skulle starta bilen så går den inte igång. Bilen har inte varit körd sedan Januari pga väderlek och jag gissar att batteriet är urladdat. Försökte med startkablar men inget händer. Den slår lite och sen stendöd. Lampor, instrumentpanel osv lyser upp men dör ganska snabbt. Tar tacksamt emot förslag på felsök. Edit: en viktig detalj är att den röda bilen med lås på instrumentpanel (stöldskyddet) blinkar när jag försöker starta.
  11. Ber om ursäkt för en dum fråga till men är 2012 GT Premium utrustad med Xenon? Googlar som en tok men blir inte klok på vad som gäller. Papprena till bilen ligger nerpackade i container tyvärr. Anledningen att jag frågar är om jag behöver fixa strålkastarspolning eller inte.
  12. Jag skaffar en liten handslägga och ett mothåll och provar igen. Mail skickat till Grufman. Tack för hjälpen!
  13. Tjenare, flyttade precis till Sverige från USA och min 2012 GT Premium dök upp som flyttgods för ett par veckor sedan. Ursprungskontrollen gick prima och nu är det dags för den, vad jag förstår, fruktade registreringskontrollen. 1. Jag fick reda på att jag behöver stansa in VINnummer. Ringde en gäng firmor i Lund men det var ingen som ville/kunde fixa detta åt mig. Efter att ha läst ett par trådar så bestämde jag mig för att fixa detta själv och stansa in det bagageluckan till höger. Köpte detta 8mm kit från Clas Ohlson men jag får fasen inte till det. Drämmer till med hammaren så mycket jag vågar men det ser ut som en lättare repa bara. Många andra verkar ha fixat detta med bravur, någon som har tips? 2. Som jag förstår det får jag i o m flyttgods en enklare registrering men jag måste fortfarande ha "vita parkeringljus" fram. a) Var får jag tag i vita glas? b) Är detta lätt att montera själv? Ska tillägga att jag är fullkomligt usel vad det gäller att meka med bilar. Vill helst slippa att köra runt med bilen och bärga den till en mekaniker verkar vansinnigt. 3. Några andra tips eller något jag glömt? (Ursäktar och dessa frågor besvarats många gånger tidigare men jag hittar svar som motsäger varandra.) Tack på förhand!
×
×
  • Create New...