Jump to content

Billie

Medlemmar
  • Inlägg

    13
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Billie

  1. Tackar. Detta är alltså ett schema för hur det ska vara kopplat original?
  2. Jag har bara kollat lite snabbt vid boxen men kan inte se att någon har kopplat något där. Hur som helst så behöver jag ett el-schema för att veta hur jag ska göra det på rätt sätt.
  3. Ingen som har en inkopplingsanvisning för EU baklysen? Alternativt om någon vet hur man ska koppla för att separera broms och blinkers på originalbakljusen ( då man stoppar in blinkersen i stället för backljus).
  4. OK, då ska jag inte hänga upp mig på det mer. Men om någon har en inkopplingsanvisning så skulle jag vara tacksam.
  5. Skulle behöva en inkopplingsanvisning för att göra en rätt konvertering. Ska prova med en extra lampa, men jag tycker ju som sagt att det är underligt att det fungerar på varningsblinkers.
  6. Kan inte se något klippt vid sjb. Vid baklamporna så är några kablar ut från lyset klippta.
  7. Jag vet om att resistansen i kretsen påverkar hur fort det blinkar. Men det fungerar ju felfritt på varningblinkers, om det vore fel lampor så borde det ju blinka för fort även då. Inga led-lampor används. Däremot så är ju blinkerslamporna bak nya iom dom nya bakljusen, kan det trots allt vara fel effekt på dom? I fram sitter klarglas med en orange blinkerslampa. Denna har två funktioner, den lyser gult när lyset är på och den fungerar som blinkers också ( två tändtrådar i lampan). Det finns även ett separat positionsljus fram.
  8. Hej. Jag köpte mig nyligen en 2005 gt. Och som många andra här så har jag problem med mina blinkers. Har sett att det iäfinns många trådar i ämnet men jag har inte hittat någon som löser mitt problem. Problemet är att dom blinkar för fort. Alla lampor är hela och dom blinkar rätt när jag använder mig av varningsblinkers. Sidoblinkerserna är parallellkopplade över frontblinkers. Till historien hör att tidigare ägare i vinter monterat e-märkta bakljus (röd/vit/röd). Innan detta så har vanliga bakljus varit monterade (röd/röd/röd) och då har det bevisligen fungerat eftersom bilen gått igenom besiktningen varje gång sedan 2005. Jag kan se på dom gamla baklysena att dom varit omkopplade för att fungera enligt gällande regler. Så jag förmodar att tidigare ägare kopplat något fel med dom nya bakljusen. Om ni har några idéer eller ett el-shema så skulle jag vara väldigt tacksam. MVH// Billie
×
×
  • Create New...