Jump to content

Lasseg

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

Lasseg last won the day on 2 september 2016

Lasseg had the most liked content!

Medlemsinformation

  • Stad
    Linköping
  • Yrke
    Planeringsing
  • Intressen
    Många

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lasseg's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

2

Omdömespoäng

  1. Bilen är upplockad och på väg till Houston. Det går nog inte att få det snabbare gjort. Beställde transporten igår:) .
  2. Idag så har jag bokat transporten genom Montway som är ett bra företag att ha och göra med. Betalning måste gå via Paypal då man måste ha en amerikansk adress för att kunna betala med kort. i övrigt så är det enkelt och man får snabbt en kalkyl på vad det kostar. Jag har även ansökt om dispans för xenolljusen hos Transportstyrelsen (är tydligen gratis att söka dispans nu mer). Är i valet och kvalet på om jag skall köpa Halogenlyktor som jag i så fall skickar med bilen.
  3. Då har man blivit med Mustang då. After mycket letande så hittade jag en 2011 California special cab som inte gått allt för långt till ett rimligt pris. Bilen är betald och väntar på transport. 2016-98-27 bilen är som sagt var en GT CS cab med xenonljus( inte helt enkelt har jag förstått, så jag tar tacksamt emot tips om hur jag skall göra för att kunna registreribgsbesikta den). Jag hittade den på sajten Cargurus och den står just nu hos five star Ford i Lewisville Texas(kanon killar att göra affär med(hittills dvs). jag kommer att transportera den med Nordtrafik från Houston(container. Några tips på vad jag skall lasta med? Mankan beställa till deras kontor i huston, så lägger dom prylarna i bilen). Jag kommer att ordna transporten av bilen från Leviswille till Houston själv( kommer troligen att använda Montway, som jag använt förut. Frågor som jag har vad behöver jag göra inför reg besiktning saker som jag har kontroll över Blinkers bak( swelight kit) runt 2300kr Hastighetsskalor. 370kr Lyktspolnig(om jag hittar ett sätt att besikta med xenonljusen) 2300kr Dekra bullerintyg. 2300kr Det vanliga(ursprungs kontroll, reg bes, vanlig bes osv). 3100kr. Små sido blinkers Saker som jag saknar kontroll över( och behöver tips om) Hur får jag igenom xenon ljusen(eller måste jag byta till halogen). Vad har jag bommat? kommer att fortsätta att fylla på tills bilen är godkänd tar tacksamt emot tips om hur andra har gjort
×
×
  • Create New...