Jump to content

Mustang 2012

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Mora
  • Yrke
    Maskinförare
  • Intressen
    Mustanger

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mustang 2012's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

1

Omdömespoäng

  1. aha okej :) jag stör mig inte av de va bara nyfiken på :) tillbaka till mitt problem att den vill dö då man lägger i P fick tips kan de vara detta: att jag behöver höja tomgången i Tuner för att kompensera för det högra flödet?
  2. har kontaktat dom :) och har även gjort en loggning så vi får se nu vad som händer. men en annan sak också om någon vet min fläkt går hela tiden också då bilen har kommit upp i temperatur först så går den fort o högt sen går den ner i varv men den slår aldrig av. blev så då jag bytte alla delar. vad kan de bero på?
  3. ja men man vill ju ändå kunna använda sakerna som man ha på utan att behöva använda original. man tycker ju att de ska funka också. nån annan som har haft samma problem?
  4. dom på bama sa att man inte behövde nån tune för de
  5. okej. för jag får mina tunes av er :) fick en av er är om dagen som jag skulle testa o se om de blev bra för då testade vi med att slå av dom bakre lambdasonderna men de hjälptes inte.
  6. hej har även testat att byta tillbaka till originalet men de hjälps tyvärr inte :(
  7. Hej har lite problem med min mustang v6 2012 skulle kolla om nån här kan veta vad de kan bero på? skadar ju inte att fråga fler :) då jag kör en sträcka o sen då jag ska parkera den o lägga i P så vill den dö och även om jag kör o sänker farten tills bilen står nästan still så kan de hända att den vill dö o detta händer ibland inte varje gång. de enda som jag har gjort är detta: bytt spjällhus BBK, öppet luftfilter, långa headers, o korta katter, ljuddämpare har även tunes för allt detta. M.V.H// Danne
  8. Hej! Helt ny medlem här kommer ifrån Dalarna äger en Ford Mustang cab v6 2012 som jag har bytt ut de mesta på som man får göra innan den olagliga biten kommer :) M.V.H// Daniel
×
×
  • Create New...