Jump to content

Gt musse

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

Allt skrivet av Gt musse

  1. Ja, känner igen killen. Lagt ner en mindre förmögenhet i bilen.. Och gjort det seriöst. Hmm..två sätt att lösa hickan. Börjar ta ner allt o kollar upp det. Ska göra det i höst. Så får vi se vilken variant det slutar med. Återkommer när jag skruvar ner det.
  2. Tack Wallentin! Nu är det ett nytt projekt att jobba med . Alltid kul med nya saker o planera med Mussen! Ska kolla upp det här. Var man kan köpa dem på bästa sätt. Kolla med Diablo om de kan mejla en ny kurva. Nu är hjärnan igång...
  3. Tack för svaret! Jag plockar isär o gör rent. Men med delete plates , behövde du mappa om efter det? Hmm..har Diablo tuner, så den bör klara av det. Men jag börjar att ta isär o kollar hur det ser ut. Men nu fick en jag en idé om en kommande modifiering som kommer gnaga i huvudet... Kanske slutar med deletes i alla fall.
  4. Var med om den " hickan" idag.Åkte 20 touring- mil i jämn fart. Behövde gasa till vid ett tillfälle, då hickar motorn till ett ögonblick , sedan kommer den som normalt. Vid en omkörning hickade den till två ggr efter varandra. Har märkt det vid några tillfällen, men aldrig när man ute o gasar mycket. Bara efter en längre stunds jämn körning. Sökt lite på charge motion control valves. Finns " deletes plates" att montera som tar bort ventilerna. Men är det någon som tagit bort insuget och rengjort mekanismen ? Vill inte ta bort ventilerna med "deletes" utan främst fixa felet.
  5. Hej. Är det någon som vet färgkoden till fälgarna på Mustang -15? Bifogar en bild.
  6. 1ZVFT82H355108199 Tack för hjälpen Jörgen Skickat från min SM-G920F via Tapatalk
×
×
  • Create New...