Jump to content

olechr

Medlemmar
  • Inlägg

    25
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av olechr

  1. Aha, tackar för den förklaringen!
  2. Hej alla! Har en 2013 cab 5,0 GT som tjyvdrar ström när den står, på ett par månader tömmer den batteriet. Vad kan det vara? Hur felsöker man det lättast? Är det ok att bara koppla ur batteriet över vintern?
  3. Hej! Hur gör ni med oljebyten i motorn? Bytte i höstas och kör med den än i dag, har bara kört 300 mil. Men i displayen står det som meddelande att "dags att byta olja" trycker på ok för att få bort detta. Låter ni åren styra eller milen? Och hur nollar jag så meddelande försvinner? Bilen: 5,0 GT 2013. Ha de gött!
  4. Oj, vad enkla o smarta lösningar det finns i bland. Tackar!
  5. Hej! Fick påpekande av besiktningen om att mina bakre sidomarkeringsljus var röda, det fick dom inte vara. Någon som vet var man kan köpa orange sådana? GT 2013 5,0 CAB.
  6. Hej! Någon som vet någon bra verkstad som har koll på bakaxlar, runt GBG o Borås? Gäller min musse GT 5,0 2013. Tacksam för tips!
  7. Håller med om att dom är lite väl petiga på besiktningen. För enkelhetens skull så kan jag ju göra som Wallentins förslag, för att förstärka upp färgen bara när jag besiktar.
  8. Konstigt, det är en vanlig MP4 fil. Vet inte riktigt hur man gör här, men den funkar att öppna för mig här.
  9. Hej igen! Här kommer en film på bakljusen när dom blinkar. SANY0001.MP4
  10. Har plockat loss lamporna och kollat dom noggrannare, ser att dom är uppsprättade i mitten bakom blinkerslampan, väldigt snyggt i hoplimmad sedan. Jag skall prova att lägga in en bild sedan, det är mittersta lampan som blinkar. Blir ju lite konfunderad när jag ser Sa-malmoe`s inlägg om konverter då det är ytterlampan som blinkar. Och när jag klickar på monteringsanvisningen så finns den inte, skulle vara intressant att se den. P.s Tack för att ni engagerar er i mitt problem!
  11. Ja, jag har funderat i dom termerna Patrik. Men är det någon som opererat in orange LED-lampor och typ limmat igen sedan?
  12. Bakljuset verkar hermetiskt tätt, inga glödlampor att byta. Så antagligen är det LED-lampor i. Någon som har en ide om vad man kan göra?
  13. Hej! Köpte min mustang 5,0 GT -13 Cab i höstas, intagen från Tyskland av ett företag och regbesiktad av dito. Och nu när jag besiktade den så fick jag påpekande om att det är fel färg på blinkersen bak, den är för vit tycker dom, fick +2 vilket innebär att det skall vara åtgärdat tills nästa år (lyckligtvis). Kan någon vänlig själ ge mig tips på vad jag skall/kan göra?
  14. Hej! Har ett oljud från bakaxeln på min 2013 GT5,0 automat (10,000 mil) när jag släpper gasen. (motorbroms, annars tyst) Kan man göra något där? Justera/shimsa eller renovering som gäller? Den fuktar lite olja runt ingående axel vi packboxen och ett mindre glapp känns när rycker i den. Mvh
  15. Ahhh... Tackar så mycket, det funkade!
  16. Hej! Har en 2013 5,0 GT Cab, tycker att innerbelysningen beter sig konstigt. Den lyser hela tiden vid färd (två lampor vid innerbackspegeln), slocknar inte förrän en stund efter jag lämnat bilen. Tryckknapparna som sitter intill händer det inget om jag trycker på dom. Antar att det inte skall vara så, var kan man söka felet?
  17. olechr

    olechr

    Hej! Köpte en Musse 5,0 GT -13 cab i höstas. Funderar på bränslet 98 vs 95, är det någon betydande skillnad att köra på? Vissa mackar har ju inte ens 98 längre.
  18. Nej det är riktigt, en privatperson importerade bilen som ny från USA.
  19. Hur ändrar man yttertempmätaren från F till C? Är en 2013 GT 5,0 cab, europeiska instrument för övrigt.
  20. Carfax "snackar" inte med Tyskland. När man läser på deras hemsida.
  21. Hej på er! Är en beundrare av Mustang och nu blir det av att ev köpa mig en Mustang 2013 5,0 GT Cab som gått ca 9000 mil importerad från Tyskland (en ägare). Är det något som jag bör tänka speciellt på? Är det kamkedja på en sådan? Tacksam för svar!
×
×
  • Create New...