Jump to content

Ford slutar tillverka 2010 GT500


ErikC

Recommended Posts

Enligt lite insider uppgifter inne på Ford så har dom stoppat tillverkningen av nya GT500. Anledningen spås vara att dom har så många 09or som står, samt att dom ska koncentrera sig på 2011 modellen med nya motorn.

GT500:an var ju ett par månader sen på marknaden också pga hållbarhets problem med motorn som dom hittade, så det var väl droppen antar jag.

Den 2010 GT500 som vi tunade i veckan hade ägaren betalat 20k USD i dealer markup för att vara först. Dom pengarna kommer förmodligen vara en piss i nilen då bilens värde ökade nu med rätt så mycket. Det jag hörde var att ca 1500-2000 har hunnit tillverkas. Det betyder att det blir ca 1st per dealer här i staterna, kanske två. Så dom som var 3-4 på listan kan tacka för sig!

Synd, vi fick riktigt bra siffror ur 2010:an när vi kastade på et CAI och ett remhjul men jag tycker det är skitbra. Då kanske 2011:an kommer i tid och kommer bli så bra som man hoppas! Alumotor och en "riktig" bakaxel :) Rykten säger att det blir Coyote motorn med dubbelturbo...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i denna tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...