Jump to content

Ny medlem från Storbritannien


 Share

Recommended Posts

Hej!

Mitt namn är Tom. Jag är 24 och jag köpte min Mustang i Kalifornien tre år sedan. Jag använde alla mina pengar och körde den över 23 länder (Kalifornien, Colorado, Florida och mer) och därefter skickas tillbaka till Storbritannien. Jag älskar att köra den i Europa, och en dag hoppas jag kunna ta med den till Skandinavien när jag har sparat tillräckligt med pengar för denna resa!

Jag medger att jag använder Google för att hjälpa till med att översätta, så jag är ledsen om det inte läser mycket bra! Jag har lagt den engelska versionen efter detta eftersom det kan vara bättre?

Jag har gått med i forumet i hopp om att jag skulle kunna få ett svenskt registreringsskylt till min samling. Jag har många USA registreringsskyltar jag kan handla om någon vill ha dem för deras bilar?

Jag är nu samlar Europa och det är svårt för mig att få registreringsskyltar, trots att jag bor i Europa. Vissa är enkla, som Belgien, Tyskland, Storbritannien och Spanien, men resten tar mycket tid.

Jag undrar om någon kan hjälpa mig?

Jag önskar jag kunde säga mer, men jag var bara 14 när jag besökte Stockholm så jag minns inte språket längre.

Tack för din tid!

-

English:

-

Hello!

My name is Tom. I am 24 and I bought my Mustang in California 3 years ago. I used ALL of my money and drove it across 23 States and then shipped it home to the UK. I love to drive it all over Europe, and one day I hope to bring it to Scandinavia when I have saved enough money for this journey!

I have joined the forum in the hope that I might be able to get a Swedish license plate for my collection. I have lots of USA license plates I can trade if anyone would like them for their cars?

I am now collecting Europe and it is difficult for me to get license plates, even though I live in Europe. Some are easy, like Belgium, Germany, UK and Spain, but the rest take a lot of time.

I wonder if anyone can help me?

I wish I could say more, but I was only 14 when I visited Stockholm so I do not remember the language any more.

Thanks for your time!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...