Jump to content

Ny vän med en -05


Recommended Posts

Hej jag är Pär Eriksson och bor i Sollentuna en kylig dag den 25 januari 2014 så tog jag och en vän hem min nya bil på släpet, för inte ska väl en mustang cab behöva gallopera hem mitt i vintern när den kan få åka.

Min historia om hur jag bestämde mig för att köpa en Mustang började med en film, nej inte den med Bullitt. En helt annan film där mustangen var elak, en elak Saleen -05 i Transformers "Barricade". En på fel sida men vilka grymma kurvor, det är snygg plåt det.

Så såld som jag var var det bara att börja spara, inte till en Saleen men i alla fall till en GT med V8. Under resans gång för att spara tar ett tag så har en del saker ändrat sig, det kan jag tacka en del goda vänner för. Det bästa var att dom övertalade mig att titta på en cab i stället för en med riktigt tak. Jag var först inne på en med plåt i taket men jag ändrade mig till en cab, tack mina vänner det gorde ni bra.

Det andra var att hitta en som var rätt, för mig är rätt en 05 rätt och slätt och hälst oskruvad i alla fall till det mesta. Och jag hittade en till slut den är snygg och den är med manuell låda och så klart är färgen Lime Gold enligt Ford.

Lite plock har jag hunnit med men är en skön bil i bruks skick och ska snart vara ute i alla fall till den 17 april, så till dess ha det bra så ses vi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...