Jump to content

Eje

Klubbmedlem
  • Inlägg

    41
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • CMC
    4649
  • Region
    Västkusten

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Eje's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Hej. Har varit o kollat bilar hos dessa Akvidssons på Hisingen i Gbg. Utlännigar , förmodligen Balter? Trevliga och duktiga försäljare. Höll på att köpa en Svart 2010 V6 där först. Men efter lite koll och kontroll visade det sig att inte mycket stämde. Dom gav mig en utskriven carfax för bilen, men den stämde inte med den jag själv fixade. Bilen var givetvis Salvage ifrån staterna. Tittar man på bilarna lite extra så hittar man små detaljer som felar. lackskarvar, gipsskruv , lösa delar mm. I mitt fall så hissade dom upp bilen på liften så jag kunde kika under , därav att jag kan stå för det jag skriver Har också varit och tittat på Mustanger i Varberg på en firma som ligger nära E6 norr om Varberg. Nurarande namn är Auto Emporium, vad jag har förstått byter dom namn lite titt som tätt. Där höll det på att köpas en Svart 2013 V6 med endast 1000 mil på mätaren. Denna visade sig varit illa krockad i USA. Den såldes som en Premium här men var tillverkad som plain V6....! Fick efter mycket mailande och telefonsamtal bilder på bilen när den var såld som objekt i USA . Det var inte så vackert. Kan lova att det var skitsvårt att se och hitta saker som visade att den varit riktad, svetsad, spacklad och lackad.. Dessa hantverkare som fixar dessa bilar är duktiga. Bilen i sig såg bra ut och var säkert bra, men jag tappade intresset efter jag sett fotona. Det jag inte fick ordning på var hur den plötsligt kunde bli en Premium?? Det går säkert att finna bra bilar hos dessa, men var vaksam och kolla ordentligt. Ta egen carfax. Köpte mig en 2010 GT privat av förste ägaren/importören till slut. Mycket nöjd efter att varit och kollat minst 10-12 bilar... Lycka till!
  2. Härligt jobb ni gör med alla uppdateringar Tyvärr syns det allt för få hos mig, och när dom väl dyker upp så hinner man inte med fotoläge på iphonen innan det är försent ... bhaa..
  3. Hej! Har ju alldeles glömt att uppdatera mitt inlägg om att en Mustang har funnits En 2010 GT Grabberblue med lite trevliga extra detaljer, mycket glad och nöjd ! Inköptes i slutet av mars lagom som 45 årspresent hoppas på en fortsatt solig och fin sommar! Rock On!
  4. Tack för svar o tips om Grufman. Robin, det är bara halvsatser som levereras , behöver egentligen bara burkarna men rören ingår. Priset är 4400:- Synd på eran erfarenhet, enligt dem så skulle dessa till Mustang var gott ljud i. Hmmm.... får fundera vidare. Boss, Har kikat på FR500s men tyckte det vart lite väl dyrt tyvärr. Tror inte dom finns kvar på rea om jag nu sett rätt. Såg annonsen i några biltidningar och andra system dom haft har fått bra kritik. Fast mest på att dom håller och passar bra iof. Närheten ner till Gbg var också en av anledningarna , slipper fraktavgifter mer än en egen roadtripp på 4-5 mil
  5. Hej! Funderar på att köpa ett halvsystem till min GT 2010 ifrån RakaRör. ( Egentligen är det väl firman vägg-i-vägg, A-Alt som säljer till Mustanger) Dessa system skall vara sk "fullflödes"system och tillverkade i rostfritt. Min fråga är om någon här på forumet har köpt eller har erfarenhet av deras system?? Funkar dom bra, låter det bra, resonans, mm.? Är det Good stuff for the bucks? Enligt dem har det sålts en hel del av dessa system. Tacksam för svar !
  6. Bra och fördjupande information. Arkiverar den i hjärnbarken för eventuella framtida projekt. Har mest "bonnmekat" ihop maskinerna, dock inga Amerikanare eller V motorer (Volvo Alfa Opel). Dessa har som tur hållt med endast nya packningar och efterdragning. Antagligen har bultarna bara varit med en resa(map sträckning) och tillräckligt med både gods och gänga. Kul med forum och med andras erfarenheter
  7. Vet inte hur dn här ägarn tänkte..?! Men brist på annat här i Stenungsund så hedras han/hon av drömmen (kanske inte syns, men det sitter en Mustang på huven )
  8. Kul tråd och initiativ Tyvärr lite glest med Mustanger på gatan/stan än så länge. Lovar lägga in foton när dom ploppar upp. Den FB'en såg ut att stått ett tag (med tanke på gruset under).
  9. Den var trevlig, inget man får dödsångest för direkt
  10. Stort tack för hjälpen Nu skall jag fördjupa mig lite mer i ditt kopplingschema. Lär nog komma några frågor , men kan skicka dem som pm/mail . Blink blink blink...
  11. Hej Janne! Tack för kopplingschema och bra beskrivning Nu till en fråga angående denna M10 konvertering? Är lite osäker på vad som sitter i min bil? Har du eller någon annan något svar eller tips? SWELIGHT.net står det på men inget mer
  12. Färgen är ok... Det övriga lämnar jag osagt, men ibland är det svårt att slipa om en diamant .
  13. Otroligt trevlig tråd och en fantastisk renovering!! Sällar mig till övriga imponerade och säger: Fantastiskt jobb!!! Och tack för alla bilder och text! Grymt roligt och inspirerande att läsa Fin bil, superb renovering, perfekta bilder, grym färg, otroligt engagemang !! Wooow....!!
  14. Spännande Ser fram emot detta, fast först en låååång varm solig sommar
×
×
  • Create New...