Jump to content

Sektion Mustang Sally


Recommended Posts

För cirka 7 år sedan startades en separat, rikstäckande sektion inom Classic Mustang Club Sweden. Den riktades enbart till kvinnliga medlemmar samt kvinnliga respektive till våra medlemmar och döptes passande nog till Mustang Sally.

Syftet med sektionen var att få fler kvinnor att uppskatta klubbens aktiviteter och delta aktivt i de evenemang som klubben arrangerar. Under några år anordnades exempelvis ett ”Girl Power Meet” i samband med Power Big Meet i Västerås av denna sektion. Till dessa träffar inbjöds enbart kvinnor och man besökte diverse turistattraktioner i Västerås och dess närhet.

Även några kvinnliga medlemmar i region Syd var aktiva under en period, men i övriga delar av landet har aktiviteterna varit mycket begränsade.

Under de senaste tre åren har sektionen varit helt vilande, mycket beroende på att det inte funnits någon drivande person som ansvarat för den.

Vi i styrelsen vill därför undersöka hur stort det allmänna intresset är för denna sektions fortlevnad. Finns det fortfarande ett behov av att arrangera evenemang riktade till enbart kvinnor inom klubben? Finns det i så fall någon eller några som känner ett brinnande engagemang och är beredda att ta över rodret? Det finns en stor potential att utveckla denna sektion av klubben och anpassa aktiviteterna efter intresse och önskemål. Kanske är det inte längre nödvändigt att enbart bjuda in kvinnor, även om evenemangen som arrangeras kanske ändå främst lockar kvinnliga medlemmar.

Har du en åsikt i frågan eller är du rent av intresserad av att ta på dig rollen som sektionsansvarig? Maila då till mig; persson.sjodin@gmail.com 

Med vänlig hälsning
Malin Sjödin, CMC2003
 


Visa hela artikel

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gäst
Svara i denna tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...