Jump to content

.Jim.

Medlemmar
  • Inlägg

    12
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

.Jim.'s Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Kommer sällan eller aldrig under liten även vid extremt lugn körning. Uppskattar att snittet ligger på ca 1,1-1,4 beroende på hur inspirerad man varit. Kör sällan längre än 3 mil sträck, vilket såklart inte är optimalt...
  2. Hissar alltid upp bilen på pallbockar under vintern. Sparar mycket konstigheter vid vårkanten.
  3. Ja - avfetting är bra - OM du tänker polera och vaxa efteråt eftersom avfettingen löser upp en del av det skyddande vax/lackbehandlade skiktet..
  4. Har en 2015 GT MT82 som gått ca 500 mil nu. Har haft ett malande ljud från dag 1 så fort jag släpper upp kopplingen (även i neutral). Ljudet blir tydligare ju varmare oljan blir. Hade hoppats det skulle försvinna efter ett par hundra mil men så är inte fallet. Blir till att lämna in bilen för kontroll..
  5. Ja - visst är det intressant. Helt galet att beskatta bilar för att man äger dem (årsskatt) i stället för när man använder dem. Höj priset på bensin med en krona istället så blir det rättvist, d.v.s. man skattar för det man kör.
  6. .Jim.

    Head up

    Intressant! Var hittade du displayen/programvara?
  7. Skumt - ska informera min kontakt på Ford genast ;P. Ja man kan ju verkligen undra varför vissa är utan, dock osäker på om de gör någon större nytta.Jag har klätt mina bakre skärmkanter med stenskottsfilm - kan ju bytas efter ett par år. Ett vettigt stänkskyd fram hade varit bättre. Ser redan nu en del stenskott på bakskärmarna. Funderade på att sätta skyddsfilm på dessa också. Någon som vet var man kan hitta bredare (typ 30cm) skyddsfilm. Veta att 3M har, men inte var man kan köpa den.
  8. De ska finnas på alla och på båda sidor såvitt jag vet. Saknas de så får de ordnas fram av återförsäljaren.
  9. Hej Peter, Sant! Vi vet ju inte med säkerhet att det fungerar. Hade hoppats på att någon kunde bekräfta det...
  10. Någon som testat Ford Original Power-packs än? (Steg 1, 2 eller 3). De säljs ju officiellt inte i Sverige, men de lär ju fungera...
×
×
  • Create New...