Jump to content

Torino_GT

Club Member
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Torino_GT

 1. Såhär blev min blinkers. 20210220_135235.mp4
 2. Man får köpa detta: https://store.exoticponymods.com/products/2015-2016-2017-2018-aus-euro-uk-mustang-tail-light-sequencers-triple-mode-ultimate-version
 3. För mig höjde Trygg Hansa från 7000 till 20000 i vintras, blev Folksam istället.
 4. Ser du inte vad för Mustang det är? Grattis till en GT500.
 5. öppnar locket på baksidan på fjärrkontrollen till soundbaren
 6. Inga Recaro stolar har värme i mustangerna. Standard stolarna har både värme, kyla och eljustering.
 7. Fick nytt försäkringsbrev från Trygg-Hansa och dom ville höja min försäkringspremie från 7100 till drygt 20000 kr/år. Den är uppsagd nu, värt att ha koll på höjningarna.
 8. Åkte genom Stelviopasset i Italien och det var en upplevelse det också.
 9. Fick tillbaka min bil i torsdags och dom tog katalysatorn ifrån en ny bil, så jag behöver inte åka in och byta ut den senare. Tydligen så rasade det delar ur filtret som berodde troligtvis ifrån när den läckte glykol innan motorbytet. Men jag är glad att bilfirman löste det på ett smidigt sätt Imorgon börjar resan till Monaco.
 10. Nu är bilen inne på verkstad byte av katalysator, men det finns inga nya katalystatorer i Europa kan ta allt ifrån en vecka till två månader att få hem. Så verkstaden skulle ta ifrån en demobil och montera på min så att vi kan ut och åka i Europa nästa vecka.
 11. Fick upp en varning på "Avgasfilter är över gränsen", någon som vet vad det kan vara? Ska lämna in bilen på service i början av nästa vecka men vill gärna veta vad det kan vara.
 12. Det var en som sålde via facebook gruppen "Mustangs of Sweden"
 13. Monterade kraftigare gasfjädrar till bagageluckan idag. VID_29650924_131457_481.mp4
 14. Nu finns även version F8 av kartorna. https://s550.guru/how-to-update-ford-sync-3-navigation-maps-europe-f8-2018/
 15. Lider med dig, tråkig historia att läsa. Tyckte jag hade otur med min 2018 som jag fick lämna in på motorbyte efter tre veckor i min ägo. Men det motorbytet tog nästan elva veckor att göra men jag fick åtminstone tre gratis service.
 16. Ett motorbyte på 2018 mustang kostar 138462 kr inkl. moms
 17. Packning till högtryckspumpen som läckte efter provkörning, säger dom. En vecka för att byta motorn och två veckor för att byta packningen har det tagit!
 18. Jag har inte fått tillbaka bilen ännu fast det var tre veckor sedan på måndag verkstaden började med motorbytet.
 19. Hoppas att det går snabbare för dig, lämnade in Mustangen 22/8 och har inte fått tillbaka den ännu. Först fanns det ingen motor att få tag, den kom för snart tre veckor sedan, började bytet för två veckor sen för dom inte hade alla delar till motorbytet. Verkstaden provkörde bilen i måndags och det visade sig att en packning till högtryckspumpen läckte. Packningen kommer början på nästa vecka. Sen är en kilrem (vart den sitter vet jag inte) restnoterad som dom skulle byta vid ett senare tillfälle. Har inte sett bilen på tio drygt veckor!
 20. Läckte glykol in i en cylinder, kan har varit spricka i topp/block eller packning.
 21. Efter två månader så har verkstaden börjat med motorbytet, kanske hinner köra några dagar innan man ställer av bilen.
 22. Verkstaden har inte fått fram någon topplockpackning så nu blir det motorbyte istället. Nåja, gamla motorn hade rullat 640 mil så det är lika bra få en ny Men det tar 5-7 dagar innan motorn kommer och sen ska den i.
×
×
 • Create New...