Jump to content

Lincoln66

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Skövde
  • Yrke
    Byggledare/egenföretagare
  • Intressen
    Bilar

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lincoln66's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Detta är fel sorts motor för elen till denna kommer ut på fel ställe mot min motor där inkommande är typ genom plattan som heter 17A534. Jag får forska vidare o leta om det inte dyker upp någon annan som varit ute för samma problem. Tack för hjälp o engagemang ändå! :)
  2. Hej! Jag har mätt upp o kollat att alla kablage är hela och jag har 12v ut till spolarmotorn när jag drar reglaget rakt ut. Spolarmotorn fungerar om någon står med en jordkabel o duttar med den på jordkabeln manuellt o det är ju så som torkarmotorn skall ge ifrån sig jord är det tänkt. Det enda jag kan konstatera att jag får inte ut tillräcklig jord ur torkarmotorn för jag har jord in i motorn. Det jag ej har sett någon bild på är hur det ser ut inne i torkarmotorn och hur det funkar med de här jord pulsarna som den skall ge. Jag får ett litet utslag på mätaren emellanåt när jag mäter vid utgående jord på motorn och även samma utslag vid spolarmotorn. Detta är dock ej tillräckligt för att få spolarmotorn att fungera. Det blir väl att plocka ur torkarmotorn och öppna upp den o kolla läget inne i den o därför vore det bra med lite tips kring detta. Det är ju inte det roligaste o få ut den där torkarmotorn.......
  3. Hej! Jag har en Mustang -66 a med en 2 speed torkar motor. spolningen fungerade ej när jag köpte den i somras men förre ägaren skickade med en ny spolarmotor han hade köpt. Det jag har konstaterat är att jag skall få jorden till spolarmotor via torkarmotorn. Torkarmotorn skall tydligen ge jord i pulser samtidigt som den går så att spolarmotorn skall ” sprutta” ut vattnet samtidigt som torkarna går. Bifogat är en bild på torkarmotorns ”lock” där jag har 2 gröna kablar sitter samt en svart som jag tror är jorden som skall gå till torkarmotorn. vet någon vad de 2 gröna kablarna samt övriga färger på bilden har för funktion så tages denna info tacksamt emot när jag mäter på jordkabeln samtidigt som torkarna går så får jag en tendens att det kommer lite jord emellanåt. När jag mäter på plus vid torkarmotorn så har jag 12 volt så detta är ok. Felet sitter troligen i torkarmotorn o det jag undrar är om någon renoverat en torkarmotor o har några tips o bilder på detta. Tack på förhand.
×
×
  • Create New...