Jump to content

Ados

Klubbmedlem
  • Inlägg

    16
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    2

Allt skrivet av Ados

  1. Hej, Jag har en 2018 års Mustang GT Motorlampan tänds intermittent. Ibland kommer meddelandet att "Val av avgasläge inte är tillgängligt". Finns det ett samband däremellan, bilen går normalt hela tiden, någon som haft samma problem.
  2. Har väntat på ett leveransbesked på ny instrumentbräda, utan att få något svar mer än att jag ska ha tålamod. Den har stått på verkstad hos Upplands Motor sen den 4 juli vad kan man göra?
  3. OK tack för ditt svar, jag ska kontakta Upplands Motor i morgon.
  4. Hej Instrumentbrädan slocknade och blev svart, ingen information visades. Har någon varit med om detta och Hur åtgärdade felet? Säkring eller har elektroniken helt enkelt lagt av? Någon som vet?
  5. ok, jag köpte min mustang hos Upplands Motor, vet du hur dom är när det gäller service på mustanger. Jag har haft funderingar på att lämna in den hos Grufman också, är du nöjd med dom?
  6. Köpt och kopplat in CETEC MXS 5.0 fungerar utmärkt!
  7. Ok, jag ska kolla deras hemsida jag hade nog tänkt att köpa 5,0 med kanske kan 0,8 räcka för underhåll över vintern. Tack för ditt svar.
  8. Är CTEK XS 0.8 gångbar som underhållsladdare under vintern i ett varmgarage ca 16 grader?
  9. Någon som fått inbjudan från Hedins och ska till Arlanda den 29/6?
  10. Hej alla Någon som ska till Arlanda den 29/6.
  11. Absolut, jag lovar dig du blir inte besviken! Mvh - Ados
  12. Hej Anders heter jag och bor i Sundbyberg, jag är nybliven medlem i Mustang klubben. Jag hämtade ut min nya Mustang GT förra torsdagen på Upplands Motor i Kista, en race-red fastback V8 med magneride chassi, 10 vxl automat och custompaket 2. Jag har under många år längtat efter en Mustang då jag tycker att det är en så otroligt vacker och häftig bil. Jag har i skrivandes stund kört bilen drygt 50 mil och den ger en fantastisk körupplevelse. Ska bli roligt och ser framemot att deltaga i de olika mustang träffar som klubben ordnar.
×
×
  • Create New...