Jump to content

Tommy79

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Stockholm
  • Yrke
    Statstjänsteman

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tommy79's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Stor tack för all input! Har varit bortrest ett tag så jag har varit borta från forumet. Jag har inte upplevt bumpsteer så som det beskrivs här. Styrningen har fungerat helt ok fram till att det en dag plötsligt infann sig ett enormt glapp i styrningen. Detta gjorde bilen i praktiken okörbar. Något måste ha gått sönder. Det här felet behöver förstås lagas. Verkstan som jag talat med misstänker att styrsnäckan behöver bytas ut, men de ska få kolla närmare på det. I samband med att jag får detta lagat så överväger jag att också sätta in elservo. Detta har dock inte direkt något med glappet att göra. Min förhoppning är dock att elservon gör bilen ännu mer trivsam att köra Jag kan återkoppla här hur detta utvecklas.
  2. Hej igen och tack för alla tips! Jag har varit i kontakt med några verkstäder i närheten av Stockholm som kan vara behjälpliga med att reparera felet med styrningen. Jag har dock inte hittat någon som har erfarenhet av att konvertera till Borgeson. Finns det någon här som gjort det och vill dela med sig av vem som gjorde det (om ni inte gjorde det själva förstås)? Jag har också fått rekommendation att sätta in en elservo och att detta ska fungera bra. Finns det några erfarenheter eller synpunkter kring detta?
  3. Tack! Jag jobbar i Eskilstuna så tips på verkstäder där tas också tacksamt emot.
  4. Stort tack! Jag har läst lite om Borgeson och är absolut beredd att överväga det om det ger en bättre styrkänsla. Gäller att hitta en bra verkstad som kan hjälpa till med det. Jag skruvar tyvärr inte mycket själv. Bilen har inte servo idag. Tommy
  5. Stort tack igen för hjälpen, mycket värdefullt!
  6. Stort tack 66musse! Jag ska kolla på det. Om det finns någon som har tips på bra verkstad i Stockholmsområdet så tas det tacksamt emot också.
  7. Hej alla! Det har nyligen hänt något med styrningen på min 67 Fastback. Problemet är att styrningen glappar. Jag kan vrida på ratten åtminstone ett halvt varv åt vardera håll utan att något händer. Bilen är inte körbar (funkar att köra i garaget/kvarteret då jag svänger mycket, men inte på raksträckor). Jag har därför ett par frågor som jag vore väldigt tacksam om någon kan hjälpa mig med: 1. Finns det någon som har en aning om vad felet är? 2. Finns det tips på bra verkstad i närheten av Stockholm? Jag har haft bilen i ett par år utan större bekymmer så jag har ingen upparbetad kontakt med verkstad ännu. Tacksam för alla tips och rekommendationer! Tommy
  8. Stort tack för snabba svar!
  9. Hej! Jag har problem med min mekaniska bränslepump till min 67 Fastback och måste byta ut den. Motorn är den 302:a som byggdes av PPM racing för några år sedan. Någon som har tips på var jag kan få tag på en mekanisk pump som passar till en 302:a i Stockholmstrakten? Man vill ju få ordning på detta snarast möjligt så att jag kan ut och njuta i det fina vädret. Tacksam för alla tips!
×
×
  • Create New...