Jump to content

Holm

Klubbmedlem
  • Inlägg

    25
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Holm

  1. Är det någon som kan hjälpa mej välja tändstift till min 1992 5.0, orginalkam, ANAB alutoppar, snällt Edelbrockinsug m 600 förgasare och shorty headers.
  2. Är det någon som kan upplysa mej hur jag ska koppla elen om jag vill ta bort startrelä i motorrummet på min -66a. Jag ska byta till en ministarter, finns det någon som har startreläet inbyggt. Jag vet inte var jag ska koppla in röd-blå som går till S på reläet och brun som kopplas till i. finns motsvarande kontakter på ministarter?
  3. Ok, jag var inne på kemisk metallpasta och en bult
  4. Jag har lagt i en 5.0 -92 i min -66a och bytt oljetråg till frontmonterad sump. Hur pluggar jag säkrast hålet för gamla oljestickan.
  5. Tack Per, har nu beslutat att det blir en mekanisk pump, byter transkåpa.
  6. Är det någon som vet om det finns elektrisk in tank bensinpump med givare till -66a som passar i standard givarhål. Jag vet att det finns till EFI men jag har förgasare.
  7. Nej, den sitter på andra sidan staget
  8. Jag byter elen under instrumentpanelen. Är det någon som vet vad det är som kablarna går in i. Jag har letat på elschema men hittar inget som stämmer.
  9. Räcker det med 35-kvadrat om man har batteriet i bagaget eller ska jag gå upp till 50-kvadrat
  10. Jag har försökt med diskmedel. Har en teori att hålet för gummikuddarna i de nya dörrarna har mindre hål än originalet.
  11. Jag försöker montera gummistopp i botten på mina nya dörrar. Stört omöjligt att få dom på plats. Är det någon som har ett bra tips hur man ska gå tillväga?
  12. Har köpt beg alutoppar och fick med stötstänger, dom var inte uppmärkta var dom suttit. Hur viktigt är det att stötstängerna hamnar på samma plats för rullvipporna? Eller ska jag köpa nya.
  13. Jag har köpt beg toppar med rullvippor. ARP- bultarna lev med brickor.
  14. Jag ska montera aluminiumtoppar från ANAB på min 5.0 -92, har köpt ARP-bultar. Ska dom ha samma åtdragningsmoment som orginaltoppar? Enl FEL-PRO skall de dras 109 Nm och 95 Nm.
  15. Tack Per Vilken årsmodell på oljetråg ska det vara, till 92 finns väl bara tråg med sumpen bak, eller?
  16. Jag hållet på att byta motor på min 66:a till en -92 5.0. Jag undrar om orginal oljetråg och oljepicup från 289 passar? Vilka motorfästen passar, dom ser helt annorlunda ut på -92an.
  17. Oljetråg finns orginal för främre sump. Kardanen måste kortas men jag är osäker på hur mycket, har läst 1 tum men inte fått det bekräftat, om någon vet så är jag tacksam för uppgiften. Utöver det finns färdiga konverteringskit att köpa.
  18. Man får hoppas att den som ren min har gjort en riktig renovering då. Jag ska inte skrämma upp motorn så mycket, den är på 204 hk orginal, tacksam för 10% till. Frågan är var jag tar dom.
  19. Ok, tack för tipsen, AOD’n är renoverad, vet dock inte hur det är gjort.
  20. Inne på samma linje, jag har köpt en 5.0 komplett med AOD-låda från -92 som jag ska stoppa ner i min -66a. Funderar på att byta insprutningen till förgasare, undrar om det ger mer effekt. Tänkte utrusta med Edelbrock 600 och torker insug, till det ett par shorty headers och en HEI-fördelare. Synpunkter.
×
×
  • Create New...