Jump to content

Richy

Klubbmedlem
  • Inlägg

    57
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    3

Inlägg postat av Richy

  1. Går det någonstans att få reda på hur många av en sorts bil som tillverkats i en viss färg som finns i Sverige?

    Lite nyfiken då min har en viss tillverkad upplaga just det året min bil har.

    Vet att ca 500 hundra är gjorda i kona blue, men hur många finns i Sverige med den färgen?

  2. Har LF, nu damp försäkringsbrevet ned när jag ställt av för vintern, 299:-/helår.

    När jag ställde på den i maj låg helförsäkringen på strax under 4.000:-/helår.

    Har då rabatter tack vare sparande och några andra försäkringar.

    Har då otroligt nog inga krav på att den ska vara inlåst med larmanordningar, kunde lika gärna stå ute över vintern!

    Är en Boss 302 -12

  3. Märkligt, har varit på två olika besiktningsfirmor de gånger jag gjort det, och ingen anmärkning.

    Har förstått att när bilen togs in som flyttgods så var den ett företag i Gbg som monterade dessa, hänger det ihop med att min är flyttgods kanske?

  4. 1 timme sedan, Kidde75 said:

    Absolut, åker gärna en bit för rätt bil🤗Dock är familjesituationen sådan att jag inte kan göra såna resor just nu. Har aldrig stått närmre än 5m från en sån bil heller så att åka 30 mil för att komma fram till att det inte är Mustang som är ”aktuellt” är ju också tråkigt så därför hade det varit kul om det kommit ut nåt vettigt som är hyfsat i närheten så man kan kolla, klämma o känna lite till att börja med så att säga. 

    Förstår hur du tänker, bör komma ut mustanger i vår i ditt område som du är intresserad av tycker jag. MEN😃, ska du köpa en sådan här bil, kläm, känn och var frågvis, provkör bilen hårt som om du redan kört flertalet innan ! Mest för din egen skull, om du nu provkör fler så får du en uppfattning om hur de uppför sig.

  5. 6 timmar sedan, Kidde75 said:

    Tack igen🙏😊
    ”Tyvärr” bor jag i Blekinge och urvalet av Mustang är extremt begränsat. Just nu finns en import-cabbe (2017 tror jag) och en Bullitt. Det är allt jag hittar i närheten. Skulle kollat på Bullitten igår men den ägs nog av en privatperson och säljs av firman den annonseras ut via. Den stod inte på firman iaf. Jag är ju dessutom inte seriöst intresserad av den främst pga manuell, men även färgen känner jag inget för direkt så att ringa och boka visning är inget jag vill syssla med. 
    Håller ögonen öppna lite överallt så vi får se vad som dyker upp😊

    Känns som om du lägger pengar på en bil som kostar en del så kanske du kan lägga pengar till någon form av färdmedel kanske 5-10.000kr på att hitta något intressant i Sverige som möjligen har ett bättre pris än hemma hos dig 😉.

  6. Tack för länken. Fick upp det här på min.

     

    Utestående servicekampanjer

    19S01 - TAKATA NON-DESICCATED PASSENGER SIDE AIRBAG INFLATORS

    Vi kontrollerar ännu ej utförd service på det valda fordonet i det land du befinner dig. Om landet inte stämmer kanske du inte ser korrekt information.Vi ser att du befinner dig i: SwedenOm detta inte stämmer klickar du här för att ändra land.
     
     
     
    Verkar som det dyker upp ett brev framöver, ställde dock av den i förrgår, så det får vänta till våren.
  7. Okej, får jag inget brev närmsta tiden ska jag ta med utskriften på carfaxen och visa upp vad som står. 
    Letade upp den nu, och vad jag förstår ska ford kontakta mig angående problemet. 01/22/-19 gick ford usa ut med detta enligt min carfax.

  8. Tog ut en carfax på min bil innan jag köpte den. Fick då upp att det var något med airbagen på passagerarsidan. Detta var över ett år sedan, var inne hos en fordhandlare som var som ett frågetecken. Hen trodde att det framöver kommer ut info om åtgärd. Verkar som ni har fått denna info om åtgärd, får se om det även gäller mig. Min är flyttgods, är era intagna på samma sätt? Ställer själv av bilen innan oktober.

×
×
  • Create New...