Jump to content

Chrilleeg

Klubbmedlem
  • Inlägg

    9
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • CMC
    8132
  • Region
    Västerbotten
  • Stad
    Lycksele
  • Yrke
    Flygplats
  • Intressen
    Motor

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Chrilleeg's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Okej ja det måste ju varit så. Precus vevhuset går direkt till förgasaren. det som gör mig lite fundersam är ju att det är någon avgas kanal där som på denna bild. och packningen som sitter där nu som jag tror är "felpro 60100" har ju nån metal som blockerar där eller vad den fyller för funktion.
  2. Hej tagit lös förgasaren för översyn. En carter afb, liknande edelbrock 1405. Men hittar ingen packning mot insug att köpa i Sverige. Den som sitter där verkar likna felpro 60100. Sen sitter de nån metall distans 4mm kanske sen en packning till. Har ni nån rekommendation vad jag ska sätta dit? Det är ju nån avgas kanal där i insuget gissar de inte finns så många val.
  3. Perfekt mycket informativt med lite filmer! tror jag kör på att kapa lös både lager å ring, sen pressa dit det. Kallas dock inte ringen krympring å ska värmas dit?
  4. Okej tackar! då måste man bara försöka hitta rätt lager då Press har vi på jobbet så tror nog det inte borde vara några problem å byta själv
  5. Tjena Tror mina bakre hjullager börjar va dåliga. När man tar i hjulet på varsin sida så kan man vicka det å känna att det glappar. Känns som de är dags å byta eller är det normalt med spel på dessa äldre jänkare?
  6. Hej Läkte vid termostathuset så monterade lös för å byta packning. Såg dock något som inte verkar stämma. Restriktorplattan verkar vara skev. Har fått en bula uppåt på ett ställe så ska det väl inte se ut? Om jag måste byta vart hittar jag en passande?
  7. Ja precis kromsargen är det jag tänker på. Om man kollar så är vissa liksidig alltså man kan sätta dom på vilken sida man vill, tror ni det också innebär att det inte alls kommer passa lika snyggt som original då? På npdlink som du länkade ovan så går det köpa både för höger och vänster sida med orignal ford tooling vilket betyder att det är dom jag ska ha isf för att få det bra... ?dock på bilden såg det ut som dom var lite mer åt det gråa hållet istället för svart, kanske bara bilden som lurar? Dock ser bezeln H samt V identisk ut, vad är det som skiljer?
  8. Hej Någon som vet vilka bakljus man ska köpa? (bezels) Försökt googla mig till men vissa säger att dom är sido specifik alltså höger / vänster men andra verkar gå montera på båda sidor. blir lite fundersam. Någon som är kunnig och kan rekommendera vilka man ska köpa? vill helst inte köpa något som har dålig passform eller inte ser original ut.
×
×
  • Create New...