Jump to content

walkthebigdog

Medlemmar
  • Inlägg

    19
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • Stad
    Luleå
  • Yrke
    Fordonschef
  • Intressen
    Mc

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

walkthebigdog's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator Rare
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Omdömespoäng

  1. Läste nånstans att olja o voltmätare i dessa är fejk, såtillvida att om de öht rör sig indikerar det oljetryck resp laddning, men visar egentligen ingen faktisk nivå alls.
  2. Ja jag har kvar dem och gör nog en abrovink när jag ändå ska byta ljuddämpare och övre länkarm btw det blir tre og länkarmar bak över för en spottstyver, boxa dem så och smäll dit urethanbussningar så har du ett billigt alternativ till eftermarknadsprylar.
  3. jag måste generad medge att genomslagsgummina var boven. När axeln är avlastad på en lyft tänker man inte på det eftersom avståndet är gigantiskt mellan bumpstop och bottenplatta, men när bilen står på backen är det kanske 15mm bilen kan röra sej innan det är stop. Nu kör jag helt utan och bilen känns betydligt bättre, har svårt att tro att fjädrarna kommer bottna.
  4. Hej, jag har Eibach pro fjädrar med nya orangea Koni runt om. Fronten är ok men bak känns det som att det är tegelstenar istället för fjädrar, bilen är stum och stenhård bak. Finns det några andra fjädrar som både sänker ca 1,5" OCH ger en behaglig komfort?
  5. Vill lägga in en varning här, jag skulle bredda spårvidden på min bil lite blygsamt med modellanpassade 15mm spacers från företaget i rubriken, men dessa har ett 1-2 mm för smalt centrumhål så det är omöjligt att få dem på plats. Även om det hade fungerat är hålen där muttrarna ska fästa spacern mot navet för små så det går inte att komma åt att dra åt med någon hylsa som jag har bland mina verktyg i alla fall. Nu kan det förvisso vara ett misstag från deras sida så fel spacers är skickade, men jag lär inte få svar på reklamationen förrän efter helgerna. Känns dock som att det här är en totalt feltillverkad produkt och jag varnar härmed för köp. Återkommer i tråden om företaget erbjuder en BRA lösning på detta..
  6. köper fr500 ljuddämpare om någon har.
  7. Ska man vara petig är det inte anthracite utan dark argent som original 18" bullitt fälgar är målade med.
  8. Ja, bultar blir det och fyrhjulsinställning, men lutar åt att skaffa staget också verkar det som. Nån som har ett liggandes till salu?
  9. Ja, hört flera säga att axeln blir mer centrerad av sänkning tom.
  10. Hej! Ni som sänker era bilar, vilka stötdämpare använder ni? Ser också många som förespråkar justerbart panhardstag, men ännu fler som säger att axeln flyttar sig för lite för att det ska behövas vid moderat sänkning (<30mm) erfarenheter?
  11. Bullittgrillen är fin, synd den kostar som stadsskulden att skeppa hem
  12. Hej, jag kan vara intresserad av dina FR axleback pipor om du skaffar nya.
×
×
  • Create New...