Jump to content

Filip_82

Medlemmar
  • Inlägg

    17
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Filip_82's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Du får nog ringa bilprovningen och fråga!! Men att det ska vara ett problem att få dit ett scoop tvivlar jag på!!! Lycka till!!!
  2. Hmm!! Jag är ju inte hundra på att den är här, men vad de sa till mig så var den här!?!?!?! De trode att det var för någon visning motsvarande!!! Men jag ska höra mig för en extra vända!!
  3. Hmm.. Har hört av mina spioner ute på fältet,, 05-an har rullat i Borlänge!!! Men jag vet inte vilka som körde!! Men den är här!!!
  4. Tyvär!! Ingen aning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. Hej du,, ja, jag fick igenom blingersenbak utan att sätta på E-märkta glas..Hade bara ner blinkersen på backljuset!! Jo nog ska alla ringa och kolla med bilprovningenstekniska avd,, men alla de regler följs inte av alla stationer runt om i landet,, därav alla olika svar!
  6. Hej Kamrot, jag gjorde aldrig någon i Falun de hade inte tid förns i Aug så det blev Mora, de hade hur mycket tid som helst!! Jag är inte hundra på detta med plastank det var då det han i Mora sa till mig,,men ärligt så vet nog inte de så mycket om dessa bilar!! Hmm hörde att du kanke skulle upp till dalarna? När blir det då?
  7. Jadu,, det finns många regler och det du skriver låter ju helt OK.. Men ett litet tips.. regbes... så långt upp i landet du bara kan de är inte lika tända på paragrafer där Jag regbes....min -02 V8 musse i Mora, helt okey faktiskt.. 1.Satt blinkers i backljusen 2.banka in numret i motorytrummet (ramen) 3.bytte den orange lampan fram, det vill säga blinkers & possitionsljuset till en vit... men han blev brydd! 4.sidomarkering (sidoblinkers) 5.klart.. ..Tips....Och kolla så att du har en plåttank för om du har en i plast måste du ha ett intyg, hel vrickat!!! Och glöm inte att väga bilen!!
  8. Nej alla måste inte göra ett bullerprov.. Om du tex köper en musse från Tyskland så kan du köpa ett Dekra för ca 1000;- Jag vet ej hur eller vart man gör det.. Att få ett intyg från ford i svergie är helt omöjligt..
  9. Hej du! Du kanske redan har fixat ditt problem med buller,mm annars så kan du få lite tips! Bilprovningen utför alla tester i Strängnes ligger V-om Sthlm Pris 3500kr Jag gjorde 4st insattser till avgassystemet som jag isolerade,, funkade skitbra!! Har du en manuell låda så får du ha 2db högre än en automat!! vet ej varför!! ringer du bilprovningen så kommer de att säga åt dig att bygga om ljudsystemet för att klara testet, men det är bara lögn!! Din bil får inte överstiga 76db, jag kom undan med 74db med insattser!! Om du ringer mig så kan jag förklara lite mer utförligt, eller om du vill låna mina insattser!! Tel 070/6543144
  10. Det är såå sköt att vara klar med bullerprovet, jag kom undan med 74db Jag kör ju med manuell låda så jag får ju tydligen ha 2db högre än övriga aut-lådor!! Så om det nu är någon som ska ner och köra ett bullerprov så kan ni få låna insattserna som jag gjort, det är 4st, 2st i mitten på avg-rören och slutligen 2st i piporna bak!! Dessa är också isolerade,mm. Funkar kanon bra.. Gubben på bes.. blev inponerad av att den gick så tyst!! Frågor, ring mig Filip på 070/6543144 Jag finns i Borlänge
  11. Ja nu kanske Borlänge är en bra bit från dig men vi har en kille här som tar hem delar från USA. Till bilar som våra, det vill säga mussar
  12. Haha,, ja jag har frågat de statliga instanserna men de ger mig bara olika svar för var gång Jag tror inte de har så stor koll på alla regler,mm Ärligt så tror jag att vi vet mer än dem! Vad jag har kommit på är att det är olika beroende på vart man regbes.......Samt om gubben som besiktar är grinig eller glad!
  13. Jag får tacka för alla svar, bara att hem å ringa!!!
  14. Hmm. Många ideer men inget riktigt svar!! Det måste ju vara någon här som har inporterat från USA,, Kan inte den personen berätta hur han/hon har gjort för att få godkänt på alla dessa punkter! *Vad som räcker att göra vid bullertest (Räcker det med insatts eller måsta man på med extra ljuddämpare) *Blinkers fram/bak *positionsljus
×
×
  • Create New...