Jump to content

henri

Medlemmar
  • Inlägg

    15
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

henri's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. ifall ni kollar på bilderna på min motor, är luftburken original? eftersom det finns ett kallstartsluftintag eller vad det heter som inte verkar sitta riktigt rätt så är min gissning att den inte är original. funderade igår ifall man skulle kunna dra dit en v8 luftburk istället... en sån där filtret synns? det skulle se mycket grymmare ut. vet nån ifall det finns nått från nån bil som passar på en mustangförgasare?
  2. idag kollade jag noga under mustangen så nu är jag med på vad du snackar om. vet du var man kan få tag på bra plattjärn och speciellt nya gummin?? jag tittade och det fanns inte mycket kvar av mina gummin.. man kunde alltså bara höja 10 cm? ad händer efter det? blir det ostadigt eller kan inte fjädrarna sträckas ut längre? finns inte delar fortfarande hos american racing eller finns inte american racing kvar?
  3. förlåt om jag snor tråden men att porta toppar är alltså bara att i princip fila upp/modifiera insugs och utblåskanalerna? låter på alla som säljer sina manta men portade toppar och weberförgasare bla bla som det är värsta grejen ... jaja tack för mig /Henri (en amatör på väg uppåt)
  4. gäller detta även för m2 74:an eller är den annorlunda? vad måste man göra för att konvertera den till 5bult och hur mycket kostar det ifall man fixar det själv?
  5. nu har mustangen blivit knäpp. när man står stilla utan nån växel i så går motorn precis som vanligt men när man lägger i en växel och försöker komma iväg kan man max varva typ 900-1000 varv annars dör motorn. tog oss säkert 20 minuter att ta oss hem 1km hade glömt tanklocket öppet när det regnade ute så jag trodde det berodde på det men jag hällde i k-sprit och det hjälpte inte. min kompis farsa trodde det var soppapumpen det var fel på så jag tog loss den och den verkar funka. när man trycker på den så suger den genom ett hål och sprutar genom det andra. jag kan inte ta isär den och titta nogrannare tyvärr. nån som vet vad det kan vara för fel? det verkar som den inte får soppa. skulle vara bra med lite snabba svar för jag skulle behöva den på fredag. tack tack
  6. med stötdämparen så menade jag hela kitet, har inte lärt mig alla ord än. jag såg att dom hade svetsat på min polares bil men det räcker alltså med bultar? ska kolla lite nogrannare hur det ser ut där under. sen återkommer jag säkert med mer frågor tack för ett skitbra svar
  7. min kompis har en 17m och hans bakstötdämpare är höjda jag har inte tittat så noga men jag tycker att mustangens bakdämpare ser rätt likadana ut. jag vill höja min bil bak och sätta på fetare hjul, jag tror det skulle göra mycket för utseendet. nån som har nån erfarenhet av att mixtra med mustangdämpare eller liknande? bladfjädersdämpare heter dom väl?
  8. jo det blir nog nått sånt.. har inte råd att vara perfektionist med den här bilen... tack för tipset ändå nån som har några lister liggande??
  9. han fick den från skroten alltså...såg helt ny ut visst 1500 är inte så farligt men eftersom jag la 6500 för hela bilen så känns det som för mycket ändå.
  10. bra länk men alldeles för dyrt...114 dollar plus frakt sen. min kompis fick en matta som passade för 80 spänn till hans taunus. ifall dom inte går att få tag på i sverige så blir det nog att jag får sy hop min gamla
  11. jag skulle behöva en golvmatta och golvlister till min mustang II -74 nån som vet var man kan få tag på detta till överkomliga priser? min kompis bytte precis matta i sin bil och det gjorde riktigt stor skillnad så nu blev jag också sugen
  12. snygg lack på bilen micke (till skillnad från min). nej men jag ska också fixa till nått på den sen när jag får ihop lite pengar. ska ringa förra ägaren och fråga vad det är för motor i bilen sen återkommer jag..
  13. jag vet inte om det är originalmotorn för man ser att vissa hål i den är igenpluggade med bultar och så...kanske bara är provisoriska lagningar vad vet jag? micke har du nån mer bild på din mustang?? den ser exakt likadan ut som min på det lilla man ser. motorn tickar litehela tiden när man kör och det låter helt okej men det är knacket på högre varv som oroar mig. jag kanske bara inbillar mig men jag tror att det knackar mindre innan motorn har blivit varm. kan det bero på att jag har en olja som blir för tunn när den blir varm? vad är valvoline racing för olja? syntet? ifall man har kört en dieselbehandling så borde det inte vara nån fara att syntetolja drar med sig skit som kleggar ihop systemet, men kan den ändå sippra igenom slitna packningar mer än mineralolja eller är det bara myt? ursäta luddig svenska..gick upp tidigt imorse.
  14. jag ska nog byta olja.. kan ni rekommendera nån olja? jag har läst massor om oljor och frågar massor av personer med fortfarande inte fått nån riktig klarhet. jag vill ha en olja som låter bilen leva länge. micke vad hände när du hällde i diesel, rengjorde den systemet eller? hade du cirka hälften olja hälften diesel i systemet? hade du gamla filtret kvar när du gjorde det? knackade din bil hela tiden eller bara på lite högre varv som min? många frågor jag vet....svara på så många du orkar var kan man få tag på en givare? hansen?
  15. jag undrar lite vad mustang II -74 har för motor? i min bil sitter en 2,9liters v6 och killen jag köpte bilen av sa att det inte var original. och nu till problemet med den.. när jag kommer över ca 2500 varv med motorn så knackar den, det låter lite som ventilknackningar men inte alls lika mycket. Killen som hade bilen innan mig sa att bilen hade knackat så länge han hade ägt den (sen 1996), och eftersom det inte hade blivit värre så hade han inte brytt sig om det. när bilen blir varm så blinkar oljetryckslampan till ibland på låga varv men killen som ägde bilen innan mig sa att han hade bytt givare till en saab givare på bilen och saab skulle enligt honom ha lite högre oljetryck så det var inget att oroa sig för. ska byta olja i den hade jag tänkt och funderar då på att hälla i en tjockare olja. är det nån som har haft nått liknande problem? http://printscreen.no-ip.com/henrisbil/ här finns lite bilder på hur motorn ser ut
×
×
  • Create New...