Jump to content

NightRider

Medlemmar
  • Inlägg

    37
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av NightRider

  1. Jag har en tryckplatta med tre fingrar som aldrig har varit riktigt bra. Den är tungtrampad trots hydralisk koppling och hugger lite ibland. Det som irriterar mest är att det krävs mer kraft när pedalen är på väg ner än upp som om det fanns friktion någonstans. Det är en Hays nästan identisk med original fast med hårdare fjädrar. Den har nu 20 år på nacken och funderar på att byta till en ny. Den har alltid varit jobbig så det är inte att den är gammal. Är det någon som har erfarenhet av de "nyare" diaphram typen om de är bättre?

  2. Fran och med 69 (tror jag) har modeller med 6:a fembultade axlar sa da ar det mycket lattare. Min 70:a hade en 6:a fran fabrik och jag behovde inte byta nagonting forutom motorfasten for att fa dit en 302. Fick intyg fran Ford att jag fick ha vilken Fordmotor som helst utom 429 boss utan att byta axlar eller bromsar.

  3. Jag skickade en bil med Nordtrafik fran Dallas via Houston till Goteborg. De hamtade upp den utan problem, allting funkade smartfritt och enkelt tills jag skulle hamta den fran Goteborg. De hade bucklat till tanken och nar jag tog upp det sa de 'vad gor det? Det ar ju en gammal bil'. Kanske inte den attityden man onskar om man ska skeppa gamla Mustanger och dyl. Vem vet, kanske jag hade otur.

  4. Jag har 69:ans framskärmar på min 70:a av någon anledning. Jag vill montera 70:ans främre positionsljus men vet inte den exakta placeringen på skärmen. Bilder/mått tas emot tacksamt.

    Tack på förhand.

×
×
  • Create New...