Jump to content

Nedomansky

Medlemmar
  • Inlägg

    39
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Nedomansky

  1. Bara att gratulera! Inte ens all världens Mustanger går upp mot en Evelina! Ni har en häftig resa framför er!!
  2. Efter detta tillkännagivande så väntar jag bara på att priserna ska börja falla!
  3. Om o när du tröttnar lovar jag att ta hand om din California Special!
  4. Om det är den röda som är din förra bil så har du inte bytt ner dig!!
  5. En mkt snygg modell! Har du köpt den här i Sverige eller importerat den från USA. Här hemma är den väl inte speciellt vanlig? Kan du inte lägga upp lite bilder? Är själv mkt sugen på denna modell!
  6. Den ser ju jättefin ut! Problemet är ju att bilar ser bättre ut på bild än i verkligheten, kameran fånagr ju inte ev. skavanker om man inte går mkt nära. Du får be någon du litar på o som kan sin sak kolla upp bilen noga.
  7. Inte färskpotatis redan, väl? Detta är något av det godaste man kan äta i all sin enkelhet!
  8. Hade ingen aning om att detta var Jocces flickvän utan trodde det var en sk. modell av vilka det går 13 på dussinet så här i internets förlovade tidevarv. Ber om ursäkt!! Får skylla på min svåra värk pg av min whiplashskada, denna värk får mig ibland att göra/säga/skriva saker som jag egentligen inte menar och som kanske inte är så genomtänkta alla gånger.
  9. Syftade mer på Bilderna som BILDER denna gång också! Säg inget här som du inte skulle säga RAKT UT (utan att nån ber dig) till tjejen i fråga! Tvivlar starkt på att du går fram till folk på stan och säger till dem vad du tycker om deras utseende? /Jocce Nu är det så här att när man lägger ut bilder på nätet till allmän beskådan så får man räkna med att det blir både positiva och negativa komentarer, det har blivit en del positiva komentarer, vilka gällt både bilen och tjejens utseende. Detta verkar du inte ha haft något emot? När jag sedan negativt komenterar tjejens utseende, så är inte det OK, har inte jag rätt att framföra min åsikt även om den är negativ? Det är en viss skillnad i att komentera bilder utlagda på nätet, som ligger där för att objektet i fråga vill ha någon typ av uppmärksamhet/reaktion på dessa bilder än att komentera någons utseende tex på ute på stan där "objektet inte söker denna typ av uppmärksamhet/reaktion, eller hur?
  10. Inte sårat mig, och jag om någon tror på att man skall säga vad man tycker osv, men man kan uttrycka sig på olika sätt lixom! Prova isåntfall lite konstruktiv kritik lixom?` /Jocce Konstruktiv kritik? Som vaddå? Att tjejen skulle vara snygg med ett annat ansikte?!?
  11. Hm, jo mycket möjligt, men känns juh onödigt med ett sånt inlägg ändå... Det du citerade från mig syftade på BILDERNA som just BILDER inte på hur varken tjejerna eller bilarna såg ut... /Jocce Ber om ursäkt om jag sårat dig, borde förstått att har man ingenting positivt att säga så ska man vara tyst!
  12. Ja, de flesta såg ju till skillnad från tjejen i trådstarten bra ut! Hur ska jag tolka det där? /Jocce
  13. Ja, de flesta såg ju till skillnad från tjejen i trådstarten bra ut! Hur ska jag tolka det där? /Jocce
  14. Jag har sagt det förut och säger det igen... Det finns SJUKT mycket bra bilder på bilar... Det finns SJUKT mycket bra bilder på tjejer... Men det finns SJUKt LITE bra bilder på Bilar & Tjejer tillsammans! /Jocce Ja, de flesta såg ju till skillnad från tjejen i trådstarten bra ut!
  15. Synd att den inte är äkta. Men snygg som fan är den!
  16. Fröberg: Gillar din annons där du gör helt rätt i att påpeka möjligheten att bli blåst av oseriösa säljare.
  17. Sett många bilar som är omlackade där man inte tagit bort "prylen", den som sitter i karossen som dörren låser i, utan lackat över dessa också. Hoppas ni förstår vad jag menar. Detta ser inte speciellt seriöst ut.
  18. OK, Det var nog mest skillnaderna i utförandet jag undrade över. Är en amerikansk renovering lika noga som en svensk?
  19. Tittar lite på olika internetsidor efter Mustanger från 67-70, väldigt många av bilarna är renoverade. Vad skiljer en amerikansk renovering från en svensk?
  20. En 67 - 68 Fb är nog den snyggaste bilmodellen någonsin!!
  21. Billström har vett o ta betalt, om han säljer något vet jag ej. Många av hans bilar har legat ute länge till försäljning.
  22. Någonting är ju på gång. Stormar o översvämningar som vi aldrig tidigare sett. En rejäl vinter har vi ju inte haft sedan -80-talet. Det är dumt att chansa o tro att det bara handlar om variationer beroende på solaktivitet eller annat. Sedan kan man ju alltid diskutera vem som skall göra vad....
  23. Menar du de som säljer bilarna eller de som köper dem? Det skulle ju kunna passa in på båda kategorierna!
  24. Nu har du både den snyggaste o fulaste modellen...
×
×
  • Create New...