Jump to content

Nenne

Klubbmedlem
  • Inlägg

    1 490
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av Nenne

  1. En regionsträff i gemytliga Boxholms Folkets Park.

    Saxat från Boxholmsparken.se

    8 Aug Mustang klubben. Stephan Peterson nybliven bronsmedaljör i bugg tränar oss i att utveckla vår dans i bugg o fox. Pelle Wärn med kompis visar Mc o bil dragster, kvällen med drag.

    Kontakt: Stefan "Nenne" Magnusson: 0142-518 12, 073-805 29 71, nenne@gplpp.com

    Vi hoppas på många Mustanger i Boxholm

    Se http://boxholmsparken.se/ för mer info om hur en gammal folkpark kan komma till liv igen.

  2. Så enkelt är det inte, Den kan var gjuten senare så man måste kolla datumkoden också. D4 i det här sammanhanget säger bara att det var då den ursprungliga konstruktionen gjordes, inte när blocket göts.

  3. Vi har blivit ombedda av arrangörerna av fordonsträffarna i Boxholmsparken att vid tillfälle komma dit med lite fler Mustanger än det brukar vara. Nu på måndag den 21:a känns som detta tillfälle eftersom vädret verkar bli fint. Låt oss imponera med många "pållar". Vätterbygdens träffkalender innehåller lite mer information om fordonsträffarna i Boxholmsparken.

    Träffen i Boxholmsparken startar vid 18-tiden, varm korv, fika, etc finns att köpa. Klockan 19 blir det musikkryss tillsammans med Boxholms musikkår.

    Samåkning från Linköping: Statoil, Ryd kl. 17:00

  4. Topparna kan ju också spricka så det är ju inte säkert det är fel på blocket.

    Annars är det är väl bara att plugga alla vattenkanaler, fylla blocket med vatten och se om det fuktar någonstans. Kan behöva trycksättas om det är en liten spricka. Använd lite såpa eller diskmedel eller nåt't annat som minskar vattnets ytspänning.

    Gjut- och datumkod borde finnas på blockets botten, nedanför oljefilterbasen.

  5. Ja, jag kommer inte ihåg de exakta detaljerna, men jag vet att många glada amatörer trodde att våld var en bra idé när man reparerade bilar. Det brukade i alla fall föranleda ett besök till den lokala bilskroten för att köpa ett fungerande ok.

  6. Pressa inte för hårt, det som brukade hända med de gamla SAAB oken var att man tryckte sönder handbromsmekanismen inne i oken om man inte vred in kolvarna på rätt sätt.

×
×
  • Create New...