Jump to content

Nenne

Klubbmedlem
  • Inlägg

    1 490
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Nenne

  1. Det är inte krav på vindrutespolning förrän 1971 om jag minns rätt. Jag ställde frågan på Bilprovningen och det är oftast den bästa källan till rätt information.
  2. Bilder! http://www.mustangclubsweden.org/content.php/294-Bildgalleri-CMC-%C3%96stra-G%C3%B6taland
  3. Det är en bra idé att komma tidigt, helst före 18:00, eftersom det lätt blir rörigt om det kommer många bilar.
  4. En regionsträff i gemytliga Boxholms Folkets Park. Saxat från Boxholmsparken.se 8 Aug Mustang klubben. Stephan Peterson nybliven bronsmedaljör i bugg tränar oss i att utveckla vår dans i bugg o fox. Pelle Wärn med kompis visar Mc o bil dragster, kvällen med drag. Kontakt: Stefan "Nenne" Magnusson: 0142-518 12, 073-805 29 71, nenne@gplpp.com Vi hoppas på många Mustanger i Boxholm Se http://boxholmsparken.se/ för mer info om hur en gammal folkpark kan komma till liv igen.
  5. Det är återigen dags för region Östra Götalands årligen återkommande familjebegivenhet, Sommenrallyt. Vi välkomnar naturligtvis medlemmar från andra regioner också. Se träfflistan för närmare information om startplats och annat praktiskt.
  6. Ingjutet strax intill gjutnumret Du listade.
  7. Så enkelt är det inte, Den kan var gjuten senare så man måste kolla datumkoden också. D4 i det här sammanhanget säger bara att det var då den ursprungliga konstruktionen gjordes, inte när blocket göts.
  8. Vi har blivit ombedda av arrangörerna av fordonsträffarna i Boxholmsparken att vid tillfälle komma dit med lite fler Mustanger än det brukar vara. Nu på måndag den 21:a känns som detta tillfälle eftersom vädret verkar bli fint. Låt oss imponera med många "pållar". Vätterbygdens träffkalender innehåller lite mer information om fordonsträffarna i Boxholmsparken. Träffen i Boxholmsparken startar vid 18-tiden, varm korv, fika, etc finns att köpa. Klockan 19 blir det musikkryss tillsammans med Boxholms musikkår. Samåkning från Linköping: Statoil, Ryd kl. 17:00
  9. Bilder finns upplagda i bildgalleriet på hemsidan.
  10. I morgon lördag är det dags, Vätterbygdens familjerally med start och mål i Boxholm. Se Vätterbygdens träffkalender för mer information
  11. Jag håller på att uppdatera all mina bildgallerier på klubbens hemsida (under Vätterbygden) och kommit till juni 2008, dvs bilderna från Mustang 45 i Birmingham, AL, är nu åter online.
  12. Jag kan aldrig låta bli att köpa "Bra-att-ha" verktyg. Den här är från NPD's katalog men jag har för mig att jag köpte min från Eastwood.
  13. Lösa fjäderbrickor enligt AMK's katalog.
  14. Topparna kan ju också spricka så det är ju inte säkert det är fel på blocket. Annars är det är väl bara att plugga alla vattenkanaler, fylla blocket med vatten och se om det fuktar någonstans. Kan behöva trycksättas om det är en liten spricka. Använd lite såpa eller diskmedel eller nåt't annat som minskar vattnets ytspänning. Gjut- och datumkod borde finnas på blockets botten, nedanför oljefilterbasen.
  15. AMK Products har den här bilden i sin katalog. Jag har inte kollat reservdelsnumret mot MPC eftersom den ligger hemma.
  16. På Canal+ just nu, men det finns även streamad utsändning av god kvalitet (med reklam som avbryter kommentatorernas prat men inte bilden) att kika på http://www.indycar.com/schedule/ Dagens race är från Barber Motorsports Park där Mustangjubileet firades förra året. Kurvigt och kuperat, riktigt kul bana.
  17. Intressant, 2005 läste jag en artikel i USA Today att på 10 år hade värdet på en Hemi-Cuda (tror jag det var) ökat från $60 000 till $600 000, det var den överlägset bästa investeringen de redovisade. Så rätt bil i rätt utförande kan visst vara en bra investering.
  18. Ja, jag kommer inte ihåg de exakta detaljerna, men jag vet att många glada amatörer trodde att våld var en bra idé när man reparerade bilar. Det brukade i alla fall föranleda ett besök till den lokala bilskroten för att köpa ett fungerande ok.
  19. Ignitor III släpptes ju för ett tag sedan, kanske ett ännu bättre val. Innehåller även en varvtalsregulator.
  20. Pressa inte för hårt, det som brukade hända med de gamla SAAB oken var att man tryckte sönder handbromsmekanismen inne i oken om man inte vred in kolvarna på rätt sätt.
  21. Nenne

    Signatur/avatar

    Det är bara en annan sorts skiftnyckel.
  22. Det finns flera inlägg på olika forum som identifierar den spindeln som en Granadaspindel, vänster sida. Den högra ska i så fall ha gjutnummer 5D7AA. Mer att läsa här: http://www.mustangsteve.com/granadadiscs.html
×
×
  • Create New...