Jump to content

Johan Olofsson

Medlemmar
  • Inlägg

    66
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Inlägg postat av Johan Olofsson

  1. Säger väl som alla andra, välkommen till forumet och kul med fler unga mustang-ägare, fyllde själv 18 för ett par veckor sedan, klarade förövrigt teorin idag så snart har jag plastbiten i min hand :--

    Håller med pineman, grymt läckra fälgar!

  2. Nä, det är en 4-5 forum som blivit hackade av samma person tydligen.. någon avundsjuk finnig 18åring som åker 240 som tydligen inte har något liv.. tråkigt att sånthär ska hända :evil:

  3. "det ska va Mopar" hette en slagdänga jag hörde för ett tagsedan. Visst, läckra bilar men de har ej samma utstrålning som en Mustang!

    hehe, rännhola rockers, dom har gjort en låt om mustang också :D

  4. Först och främst Grattis till bilköpet! hoppas du inte blev lurad allt för mycket av förra ägaren bara :/

    Kul med lite fler yngre som köper musse, fyller 18 om 5 månader och har en 69/70ias ht (69ans kaross och baklysen, 70ans front och inredning) :lol:

    men varför sitter det en 6a i den om den kommer ifrån det stora landet på andra sidan pölen?! konstigt, dom är väl inte kända för att vara sparsamma när det gäller motorer, trodde det satt en v8 i alla bilar ifrån usa 8)

    ser fram imot några bilder! :)

  5. När man såg dom första bilderna fick man ju en tår i ögat :cry: därimot den sista bilden som audioslave la in var rätt snygg, om man tar bort dekoren och kanske lackar om den i någon trevligare färg.

  6. jag tog bort den bakre rutan på min HT i vintras då mina hjul också börjat bli lite slitna, och där var plasthjulen fastnitade och gick inte att byta ut, man vart tvungen att köpa hela delen ny, ca 500kr skulle den kosta hos rolands mustang parts.

×
×
  • Create New...