Jump to content

Johan Olofsson

Medlemmar
  • Inlägg

    66
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Johan Olofsson

  1. Säger väl som alla andra, välkommen till forumet och kul med fler unga mustang-ägare, fyllde själv 18 för ett par veckor sedan, klarade förövrigt teorin idag så snart har jag plastbiten i min hand Håller med pineman, grymt läckra fälgar!
  2. Nä, det är en 4-5 forum som blivit hackade av samma person tydligen.. någon avundsjuk finnig 18åring som åker 240 som tydligen inte har något liv.. tråkigt att sånthär ska hända
  3. fy f*n vad frän, läcker färg!
  4. hehe, rännhola rockers, dom har gjort en låt om mustang också
  5. Den huvudströmbrytaren som leffe visade finns att köpa på Mekonomen i nacksta, funkar utmärkt!, gick på 60kr för några månader sedan då jag köpte min
  6. jag har hört att man måste köra rätt mycket och inte låta bilen stå still när man har hätt i såntdär annars kan det klägga ihop innuti lådan och i slangar osv. vet inte om det stämmer dock. men gör som göran sa, ta ett par varmkörningar så bör det funka
  7. Jag tror att Leffe menade att Mach1 inte fanns med mindre motor än 351an
  8. Först och främst Grattis till bilköpet! hoppas du inte blev lurad allt för mycket av förra ägaren bara :/ Kul med lite fler yngre som köper musse, fyller 18 om 5 månader och har en 69/70ias ht (69ans kaross och baklysen, 70ans front och inredning) men varför sitter det en 6a i den om den kommer ifrån det stora landet på andra sidan pölen?! konstigt, dom är väl inte kända för att vara sparsamma när det gäller motorer, trodde det satt en v8 i alla bilar ifrån usa ser fram imot några bilder!
  9. maffigt!, va är det för något? en båtmotor?
  10. När man såg dom första bilderna fick man ju en tår i ögat därimot den sista bilden som audioslave la in var rätt snygg, om man tar bort dekoren och kanske lackar om den i någon trevligare färg.
  11. hehe, bara att gratulera sonen!.. själv har jag en 70'as ford mustang ht som förstabil.. börjar med körkortet efter sommarn
  12. Ah tusan också, jag har slarvat bort korten jag tog på domdär hjulen och skenorna... kan kanske skaffa fram en bild på hjulen senare idag eller imorgon.
  13. Jo, dom är limmade, eller var en gång i tiden iallefall.., när jag köpte bilen var dom lösa och har varit sedan dess, ska limma fast dom senare i sommar då jag får lön och kan köpa delen av roland
  14. jag tog kontakt med sven ullman i vintras och han kunde inte fixa några lösa hjul, därimot hade han haft dom för längesedan, och han kunde inte få tag på dom igen.
  15. jag tog bort den bakre rutan på min HT i vintras då mina hjul också börjat bli lite slitna, och där var plasthjulen fastnitade och gick inte att byta ut, man vart tvungen att köpa hela delen ny, ca 500kr skulle den kosta hos rolands mustang parts.
  16. kan bara gissa på årsmodellen och det ser ut att vara en 69:a
  17. Samma snubbe ringde till mig för ca 2 månader sen, men jag nappade inte.. tycker 3200 spänn är lite dyrt. men hade jag haft jobb så kanske jag köpt en.
  18. har väl blivit ca 10 000 efter köp, har lite tajt ekonomi då jag är 17 och pluggar
  19. prova vrida fördelaren lite försiktigt och dra uppåt samtidigt
  20. Grattis!! ser riktigt fin ut! vill ha ut min musse ifrån garaget nu också!
  21. Hej. Har kollat på X antal kopplingsscheman nu och undrar om det inte finns något schema där dom inkluderat själva blinkersbrytaren som sitter under ratten, är intresserad att se hur allt fungerar där uppe.. men på alla scheman jag kollat på är det bara ritat upp till snabbkopplingen som sitter under instrumentpanelen.. bifogar en bild..
×
×
  • Create New...