Jump to content

froki

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av froki

  1. ja det stämmer har tagit några mustanger från japan (inne på 4:de) och samtliga har bakljus med oranget glas så det stämmer och dom är inte helt svåra att få tag på även om man kan få vänta någon/några veckor på leverans.
  2. Hej, Har du något nummer och förslag på hur man frågar för att få dekra intyg på bilen? har kört fast totalt. 95 mustang har gått igenom kontrollbesiktningen men krävs på intyg? för att regbes skall klaras och ingen vet var man får dom (bilbesiktningen, vv, ford.) alla hjälp värde full Intyget i dörren gäller inte och då är man torsk. skall ha intyg på buller bromsar tank stöldskydd. Va tusan om dom inte kan säga vad intyget skall göras eller vad det skall innehålla hur skall jag då få fram det. Just nu har jag en jädrigt körvillig kontroll besiktigad mustang som inte kommer att få köras (någonsin om bilprovningen får som dom vill). HJÄLP!!!!!
  3. Hej, Hur går det med intyget? Jag menar om exlusive cars kan lyckas få det så kan vem som helst och det kostar inte 3500kr. det är samma instans som skriver intyg åt många norrmänn som importerar japanare.
  4. Ta ur batteriet och ta med dig. jag köper mina hos batterielagret i göteborg. pga av att det är lite svårt att hitta batterier som passar annars tänk som sagt på pol höjden iom att det sitter så himla nära huven så det slår o annars. det jag köpte kostade bara 4-500kr.
  5. Äntligen bilen är i gång! det var ett jäkla klurandet och batteri laddande och testande innan jag fick för mig att fylla på soppa! (av alla jäkla grejer) bilen har helt enkelt stått still så himla länge att det antagligen var nadda kvar. satt och drog runt motorn med starthjälp av en annan bil i typ 2-3 min och sen j'ädrar va GÖTT.
  6. tack för svaren jag skall göra en djup dykning i kablar och annat nu i helgen. Och startmotorn är jag osäker på om den gick igång heller är möjligt att den faktiskt gjorde det väldigt långsamt i 1 till 1½ var första gången jag vred nyckeln. Men som sagt jag skall försöka precisera bättre under helgen. Mvh Patrik
  7. hej, Precis fått hem min "nya" Gt -95 jag köpte den i juni 2004 och fick hem den nu förra veckan. Har köpt nytt batteri fast den startar ändå inte. Har ingen aning om den har larm eller startspärr (fast jag tror inte det för den kommer från japan och dom brukar inte ha det). När jag vrider om tändning så tänds iaf kontroll lamporna och dom flesta lyser. men den gör inte en tillstymmelse att starta. Hur får jag igång den ? Finns det någon verkstad i göteborg som kan rekommenderas? (kassan är dock lite små tom). Tacksam för hjälp Mvh Patrik
×
×
  • Create New...