Jump to content

Twenty

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Twenty's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Jag har en par klumpar om du behöver delar. CMC 737
  2. Är du säker på att det gnisslar i fram? Kolla åtdragningen på överfallen till bakaxelinfästningen, sitter dessa löst gnisslar det vid små gupp men inte vid stora potthål.
  3. Glappet måste inte ligga mellan pinjong och kronhjul. Sådant vinande ljud brukar komma långsamt. Alternativet är glapp i "planetväxeldreven". Antingen beroende på att dreven är slitna eller att axlarna som håller dreven glappar i sin infästning. detta typ av ljud kommer snabbare, gärna efter en par burnisar eller en dag på banan. Om felet är det senare rekomenderar jag en Auburn limited slip diff isf. att hitta en original. Samma pengar i alla fall. Stigs axel och parts kan fixa, ca: 6000 kr skulle jag tro.
  4. Har haft samma problem. Bytte bussningar och ändstycken. I processen upptäckte jag att hel styrinrättningen var glapp invändigt. Inget annat att gör än att byta hela kalaset. Ingen billig resa. Finns att beställa hos flertalet amerikanska leverantörer.
  5. Prova bromsservot från Nissan Micra från slutet av 80-talet. Ett otränat öga kanske inte heller ser skillnaden från originalet. bara en idé
  6. Kolla in Bear brakes. Finns fördiga kit till både fram och bak. bearbraekes.com
  7. Kolla på de stänkskydd som säljs till Ford taunus 65-66. Passar rakt på med Taunus fästen. Finns en internet firma i Tyskland som säljer dessa, kommer inte ihåg adressen, eller prova med Ford M-klubb.
×
×
  • Create New...