Jump to content

Man

Medlemmar
  • Inlägg

    19
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Man's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Glömde ju skriva att det handlar om en -96 GT cab...=)
  2. Jag menar givetvis lagerna i diffen ( klumpen). Hjullagerna bak är bytade...ber om ursäkt om jag inte var exakt på öret. jag är inte ute efter high-techsvar el dyl, bara namn på en firma el person som skulle kunna göra detta.
  3. Hej! Skulle behöva lite hjälp. Har konstaterat att jag behöver nya lager i bakaxeln, men det är ju inte vilken firma som helst som tar det på sig. Är där ngn som kan rekomendera en firma här i Skåne? Tack på förhand!
  4. Man

    Hardtop

    Tjena boys! Vad tycker ni om denna modifiering??
  5. tja! Vad jag vet, så ska 315 vara max vad man får plats med där bak. 315 bak tycker jag blir lite för mycket av det goda, men.......smaken är ju som baken =)=). 275:orna sitter som en handske därfram. Har du funderat på hur mycket det kommer att spåra? Jag kör själv en 96:a GT cab med original 245 på alla tassarna, men det spårar som satan på slitna vägar. Ska även köpa nya däck till min egen nu, men jag går i valet o kvalet om man ska lägga på 275 eller lägga på 245 igen....... Jag kör här nere i södra delarna av landet och vägarna är inte att skryta med här......så med 275, så dansar hon rejält kanske?? Hur som helst så funkar de dim som du funderar på.
  6. Hej Jag beställde Cobrafälgar 17" från 50resto ifjol och frakten för dessa landa på 525 usapengar. Använde mitt VISA, inga problem. De svara snabbt på mail och den exakta fraktkostnaden får du reda på innan de skickar grejerna. Med tanke på den höga frakten, så frågar de dig en ggn extra om du godkänner den innan de skickar din beställning. Leveranstiden för mina fälgar tog 4-5 dagar. Jag hade inga bekymmer med dem och kan inget annat mer än rekommendera dem! Lycka till!
  7. http://www.ststurbo.com/mustang_sound___video
  8. Jodå....du har helt rätt. Tanken har slått mig oxå, men enligt Ford här i stan, så passar inte ST220 blås på en vanlig Mondeo.
  9. Jag kanske valde fel....denna fråga kanske skulle hamnat under övrigt? Bilen i fråga är min "bruksbil", -02 Mondeo hgv. Tycker den skulle passa fint i att ha ett blås på var sida. Letat på nätet efter ngn firma el person som skulle kunna göra ett "customblås"....men har inte hittat ngn. I Mussen ligger det givetvis 4,6:an, så ingen 6:a här inte!!
  10. Hej! Undrar om ngn känner till en firma el. person som gör avgassystem i södra delen av Sverige ( Skåne, Halland, Blekinge). Dubbla slutblås är målet i detta fall. =). Tack på förhand!
  11. Man

    Fraktkostnad

    Jojo.....jag är helt med. Tycker bara att 300 us är lite lite i förhållande? Jag betala 75 us i frakt för ett set mattor. Då skickade de inte med DHL/ UPS el liknande... Fälgar väger ju lite mer än ett set mattor...
  12. Man

    Fraktkostnad

    Jasså?? Hur kommer det sig att jag behöver däck oxå?
  13. Man

    Fraktkostnad

    Jag har oxå kollat runder efter snygga fälgar här i Sverige, men de jag har fastnat för är de som sitter på Cobra -03, -04 ( maskinpolerade) Så fort man kommer upp i över 8" breda här i Svedala, så skenar ju priserna här oxå, så kan man llika bra beställa från staterna.... De skulle skicka det usps, så då kanske det kan stämma med 300us? Fälgarna går på 146us/st, så helt hysteriskt dyrt blir det inte.... Har även kollat in Pernolfs fälgar............inte helt fel, men Cobrafälgarna är snäppet vassare......tycker jag.
  14. Hej! Undrar om där är ngn som har beställt fälgar från staterna ngngång? Funderar på att beställa ifrån 50Resto, men jag får olika fraktkostnad var ggn jag skickat mail o frågat - allt mellan 250 till nu senast 350 dollar. Kan man förvänta sig ännu mer kanske i frakt när man väl beställt dem??? Man vill ju ha x-tra fina "skor" på Mussen i sommar!!
  15. Hej! Har precis varit och besiktigat min Musse......för fjärde året i rad, trodde jag att den skulle slinka igenom utan problem som vanligt. Men icke......nu blev inte mina blinkers godkända. De var ändrade sedan reg.bes ( har de i backljusen ) och det var inte tillåtet att ändra på det, skulle vara utanpåliggande monterat. Jag hade heller inga reflexer bak ( som var godkända heller)...?? Bilen är intagen av en firma, så att det är inte ngt flyttgods. Uppskattar ett svar om detta kan vara möjligt???? Man fick inte ändra på detta sätt fick jag besked om. Som bilen var på reg.bes. klassades som original och det hade jag ändrat på.....icke icke fick man det. Hjälp!! Ilsken så att man håller på att tugga fragda!!! Tack på förhand!!
×
×
  • Create New...