Jump to content

Nicklas

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Nicklas's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hej Håller på och renoverar en -67 fastback, men jag har helt glömt bort vart dessa ska sitta. ?
  2. Hej Har lite problem med att få bakrutan tät på min fastback -67. Jag får dit rutan utan problem men den läcker som ett såll. Har försökt 2 gånger nu med samma kassa resultat. Hur ska man bära sig åt med tätningsmassan? Först montera jag dit rutan utan i tron om att man kunde spruta in det mellan gummilisten efteråt men det visade sig att jag inte kom åt. Sen tog jag ur rutan, spruta i tätningen i kanten på gummilisten, sen la jag i snöret och montera. Men resultatet blev nästan lika dåligt. Vet inte vad jag gör för fel, kanske har jag för dåligt med tätningsmassa? Förresten kan man montera gummilisten fel? Blev lite fundersam om man kan vända listen fel. Ska den tjocka sidan av gummilisten vara inåt eller utåt? MVH Nicklas
  3. Hej Ska montera dekorlisten på bagage luckan, men jag har inte riktigt listat hur jag ska göra detta. Det är vita plastclips som sätts i bagageluckan och sedan trycker man i en plastbit som expanderar clipset i luckan, men hur ska jag få dit listen på dessa? Trycker man bara på den? eller ska man skjuva på listen från sidan? Bilen är en Fastback -67.
  4. Jag bytte själv dessa bussningar föra några månader sen. Det jag gjorde var att jag tog ett lämpligt borr och borrade sönder gummit runt om. Sen var det bara att trycka ut de trasiga gummibitarna.
  5. Hej Lånar den här tråden lite, jag ska lackera om min Mustang -67 fastback och jag tänkte köra med LeMans stripes, men lackerar man stripsen eller klistrar man på dom som en film?
  6. Ska förzinka lite skruvar och dyl, ska man blank eller gul förzinka? Gulförzinkning håller mycket bättre än blank men fanns den här typen av fözinkning under 60talet? Vill gärna att det ska bli någolunda rätt men vill också gärna ha gulförzinkade eftersom det håller så mycket bättre.
  7. Om man handlar på NPD. Vet du vilket artnr som jag ska ha. Det finns nämligen olika aluminumtyper, vilken är den som passar bäst? mvh nicklas
  8. Hej Äger en Mustang Fastback -67 som jag renoverar. Dock behöver inredningen köpas ny, men jag vet inte vilka Aluminuminpaneler som jag ska köpa. Har tittat i lite olika kataloger men det finns många olika i olika prisklasser. Vilka är dom mest korrekta/passande? mvh nicklas.
  9. Tack för den utmärkta beskrivning. Fick loss den direkt
  10. Hejsan Har en Mustang 67 som jag försöker få bort ljuskontakten från panelen. Har försökt på mig allt men det vill sig inte. Hur bär man sig åt för att få bort den? Ursäkta den dåliga kvaliten på bilderna. MVH Nicklas
×
×
  • Create New...