Jump to content

Anders H

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Anders H's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Kontaktdelen till bakrutans defrostertrådar har helt sonika släppt från sin infästning mot glaset. Verkstaden föreslår ny bakruta för 8.000 vilket ju är bra mycket pengar för att få ordning på en trasig kontakt. Någon trodde att bilglasmästerier kunde fixa det hela, men så långt inget napp. Någon som råkat ut för samma sak eller vet hur man skall göra för att ansluta kontakten igen? Att bara limma dit den igen löser väl knappast problemet. Jag bor i Göteborg, förresten, om nu någon vet vem man vänder sig till. Tack på förhand! Anders
  2. Har en 05 som längtar efter nya andningsvägar. Vem här i trakten fixar det? (Von Braun verkar ha för mycket att göra just nu, man får inte tag i dom helt enkelt.)
  3. Söker också mätare i km/h. Så om någon nu ät snäll och kollar pris hänger jag gärna på om det går.. Tack på förhand isf!
  4. Tusen tack för goda råd så långt. Upptäcker att detta är platsen att vara på. Erfarenhet och vänliga kommentarer - man bugar o tackar. Har levat som Alfisti i många år, men föll som en fura för Musses linjer. Men vad gäller effekthöjning kan jag noll och intet. Så goda förslag mottages tacksamt. Någon I Götet som skruvar Mustang som man kan prata med kanske?
  5. Kan dett vara ett alternativ? Någon som vet något? http://www.rpmoutlet.com/05v6jet.htm
  6. Anar att alla (eller de flesta iaf) inlägg här gäller GT. Men för en arm stackare som jag som rullar fram i en 05V6 (och trivs fint med det) kanske det finns något att göra ändå? Skall kolla med EAV och byta till Ferrita kanske är en god idé. Eller vad säger experterna? Predator - vart hittar man det?
×
×
  • Create New...