Jump to content

Daniel Linde

Club Member
 • Posts

  3,346
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Daniel Linde last won the day on September 25 2021

Daniel Linde had the most liked content!

2 Followers

About Daniel Linde

 • Birthday 07/24/1985

Members Information

 • CMC
  2195
 • Region
  Gävle-Dala
 • City
  Gävle
 • Yrke
  Systemtekniker IT, Egenföretagare
 • Interests
  IT & Mustanger

Recent Profile Visitors

5,888 profile views

Daniel Linde's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

76

Reputation

 1. Det är ju nästan på vippen till att du borde ha den avställd de tre första åren för att snuva staten på skatten
 2. Det finns massvis med mustanger, finns ingen anledning att köpa en som inte har en clean title. OCH om man köper en sådan, så skall det vara väldigt mycket billigare. De allra flesta köpare väljer hellre en könssjukdom än en smutsig title, det måste man ha med sig. Sen behöver det ju inte vara nått fel på bilen, men det spelar mindre roll om ingen vill betala för den när man själv ska sälja sen.
 3. Ajdå, då får dom köpa bilen.
 4. Hmm skumt. Jag har ingen annan behörighet än dig. Så du borde se den.
 5. Stå på dig. Se till att dom byter ut det som är skadat. Annars kommer du för all framtid störa dig på detta.
 6. Så kul att klubben fortsätter växa! Snyggt jobbat alla aktiva och medlemmar!
 7. Gillar färgen och bilen såklart! Välkommen till klubben!
 8. Precis på typ 07+ finns det aux i mittkonsollen. Jag hade en 05a så hade inte den tyvärr. Men är det en vanlig aux så köp en AUX hona -> hona. Så borde du kunna placera den på lämpligt ställe. Dock så behöver man ju en telefon med 3.5mm uttag och det är ju inte så vanligt idag. Iallafall inte bland high end lurarna.
 9. Hej allesammans! När vi nu har ett nytt medlemssystem så finns det dörrar som går att öppna för att förhöja medlemskapet ännu mer. Jag undrar därför hur många av er det är som antingen använder redan idag(våran eller en egen) eller som skulle använda om det då fanns en digital variant. Denna har vi idag: https://www.mustangclubsweden.org/bilskylt/ (Direktlänk till PDF: https://www.mustangclubsweden.org/custom/files/Bilskylt.pdf) Då jag själv väldigt sällan besöker träffar nu för tiden, har jag själv dålig koll. Men vet att det var rätt vanligt förr, speciellt på lite större träffar. Och att en efterfrågan då fanns. Konkret Fråga * Skulle en liknande variant som dels nås via en länk av vem som helst, om man vill ex dela, lägga i signatur etc. * Dels kan laddas ner som en PDF, för ex utskrift och lägga i rutan på träffar, * Dels går att köpa ett klistermärke med unik QR-kod som tar den som scannar till bilens bilskylt? Man sätter då klibban ex på vindrutan. Det skulle även rent teoretiskt vara möjligt att kunna ex tagga en sådan här bil som "till försäljning" och då publicerar man dessa bilar i någon form av "Medlemsbilar till försäljning". Denna bilskylt skapas då automatiskt med hjälp av de uppgifter som lagts in i medlemssystemet. Och man väljer själv om man vill att sin bil skall publiceras eller inte alls. Ge mig gärna input, är det ointressant så lägger jag det åt sidan. Ta hand om er i dessa tider! Danne
 10. Ja se gärna min guide om detta. Jag har själv testat detta och det blev kalas. Vanliga slutsteg använder 12V i Shakern är det 5V för att styra av/på. Därav ploppet.
×
×
 • Create New...