Jump to content

Maximus

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Maximus's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Vet inte hur det gått för er men jag hoppas det löser sig med en medlemsförsäkring. Vi i TransAm klubben "TACS" Har en bra försäkring tycker jag. Man måste ha vart medlem i 12mån sen kan man tekna en klubbförsäkring med en del extra regler hos L.F 500mil/år. Jag betalar 1068kr/år för min Pontiac Trans Am 96:a Mer info på vår hemsida http://www.tacs.nu/ Ni kanske kan få lite tipps av dom som förhandlat fram våran försäkring. Men ni har ju en stor klubb så det borde inte vara några problem. Lycka till Mvh Martin
  2. Ok ser ju bra ut. Antar att det är blinkersen som lyser på bild 1. Hur går det på bes med röda blinkers bak? Men det är väl ingen som har besiktat än det är ju så nya bilar. Antar att det blir en fuling med extra oranga påhängsblinkers det har jag och endel blir griniga andra tycker det är kul.
  3. Undrar hur ni har gjort med era positionsljus fram. Har en Trans Am och fick byta ut posljus och blikers till vita för att slippa att sätta på fula små vitaposljus fram på nosen. Det är snyggt med oranga posljus och blikners i ett och samma glas. Så hur har ni gjort för att inte förstöra looken.
×
×
  • Create New...