Jump to content

Zodor

Medlemmar
  • Inlägg

    15
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Zodor

  1. Zodor

    Dags

    Lucky me, som har en 5:e i slutsiffra, kan besiktiga nästa år i Maj istället om jag ställer av innan 1:e oktober. JiiiHaaaaa...
  2. Zodor

    Dags

    Tog ut min Musse den 25:e. Solen skiner och cabben nere. Livet leker.
  3. Cool Combo med Svenska Flaggans färger ....
  4. Det beskrev jag ju för ett par dar sen i samma forum som det här. Bara kolla lite uppåt i listan så hittar du det
  5. Är det kontrollerna med 4 knappar på? Lock, Unlock, Panic och Trunk? Den ska ha PCC ID: GQ43VT4T
  6. Ja det gör jag. Jag har förresten också jobbat på Dynamics en gång i tiden, så vi kanske känner varandra
  7. Tackar. Ja det är originalfärg !!! Vore kul att fotografera din & min samtidigt bredvid varandra (gnallgul + tokblå=svenska flaggan) t.ex. ute på Köpetorpsrakan (efter jobbet kanske?) Hör av dej om du är intresserad lars.fransson@dynamics.saab.se mvh/frasse Ja för fasen, det gör vi. Bara att bestämma en dag och tid så fotar vi lite.
  8. Tackar. Ja det är originalfärg !!!
  9. Vet faktiskt inte vad det är för sänkningssats på den men det är typ runt 8-10cm max under framvagnen men lite högre bak, runt 10-12cm ca. Glasen är köpta på Biltema och det är en kompis som har slipat till och limmat fast dom åt mig för en billig penning. Fram var jag tvungen att ha biltemas fula blinkers på stötfångarna men dom är redan borttagna igen Jo jag testade med blinkers i bakljusen först, men det gick inte besiktningen med på. Hehe. Det blev till att fixa till det och sen satte jag givetvis lamporna åt fel håll så jag fick för liten effekt men dom var snälla så jag fick snabb-byta lamporna på besiktningen så sen var det inga problem.
  10. Det är ett Fejkat reggnummer
  11. Så här ser baken ut på lilla Bettan...
  12. Har kommit på att jag bara har en nyckel och en fjärrkontroll till min bil. Hur gör man enklast för att beställa en till nyckel och fjärrkontroll som funkar? Måste man ta kontakt med Ford i USA för det eller?
  13. Jag ska ta och ta en bild och lägga ut på bakljusen vilken dag som helst Jag funderar allt på att ändra sänkningen och sätta på lite bättre fjädringar samtidigt som jag skall fixa en spindelled som har en trasig packning. Den går lite stötigt nu för gatorna i Linköping är inte helt jättebra underhållna. Massor med hål och annat skit.
  14. Den till och med "gled in" på området lite senare. Måste ju parkera säkert med en sån pärla och beväpnade vakter är det bästa sättet att skydda sin egendom
  15. Nu har jag äntligen slagit till och köpt och typat in min Mustang -98:a GT Cab. Gick åt två besiktningar innan bilprovningen gav med sig Dom va rätt kinkiga på blinkers men nu har vi byggt egna blinkers bak och det gick galant. Chippad och sänkt till max. Nu får man passa sig vid vägbulorna !!!
×
×
  • Create New...